2021, január 24, vasárnap.
custom_html_banner1

Növelik a községháza energetikai hatékonyságát

 

 

Felújítják a csíkszentdomokosi polgármesteri hivatal épületét. A Regionális Operatív Program kiírásán megnyert pályázatból a községháza energetikai hatékonyságát növelik. A munkálatokat hétfőn kezdték és várhatóan 20 hónap múlva fejezik be.

Pályázatot nyert a Regionális Operatív Program 3.1B kiírásán Csíkszent­do­mokos önkormányzata a polgármesteri hivatal székházának felújítására, a munkálatok során az épület energetikai hatékonyságát növelik. Kicserélik a nyílászárókat, korszerűsítik a fűtésrendszert, illetve hőszigetelnek is. Jelenleg a padlás szigetelésének előkészítése van folyamatban, de hamarosan az irodákból is ki kell költözniük a hivatal alkalmazottainak – tudta meg lapunk Karda Róberttől, a község polgármesterétől. Az elöljáró azt is elmondta, mindent megtesznek azért, hogy a jövőben is gördülékeny legyen az ügyfélfogadás.

– Az előző évben a hivatal udvarán befejeztünk egy épületet, amelynek az egyik része garázs lesz a tűzoltóautóknak, a másik részében már folyamatban van az irattár berendezése. Ott még van szabad felület, úgyhogy ott tudjuk fogadni az ügyfeleket – részletezte a községvezető.

A hétfőn kezdődött felújítás áfa nélküli értéke 775 538 lej. A munkálatok befejezésére 20 hónap áll a kivitelező rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek:

14,353RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb