Női jégkorong-vébé Brassóban

24

Tegnap kezdődött és vasárnapig tart a Divízió II B csoportos női jégkorong-világbajnokság, amelynek mérkőzései a brassói műjégpályán zajlanak. A romániai válogatott mellett az új-zélandi, a tajpeji, a horvát, a török és az izlandi válogatott küzd a feljutásért.
A romániai keret: kapusok: Bianca Bobu (Bukaresti ISK-Tri­mf), Kurkó Andrea (Csíksze­re­dai Spor­tklub), Nadina Niciu (Gyer­gyó­szentmiklósi GYHK); hátvédek: Adorján Katalin, Bálint Hanga, Sajtos Katalin (mind Sportklub), An­tal Krisztina, Laczkó Andrea, Máthé Blanka, Szopos Katalin (mind GYHK), Andrea Arsene (ISK-Trimf); csatárok: Balló Noémi, Diana Iuga, Koncz Csenge, Po­pes­cu Magdolna (mind Sportklub), Ma­ria Bădoiu, Alina Oprea, Ioana Stan­ciu (mind ISK-Trimf), Adela Sâr­bu (Steaua), Ana Voicu (Brassói Co­rona), Csiszer Tímea (MAC Bu­da­pest), Laczkó-Szabó Zsuzsanna (GYHK). Edzők: Nagy Béla és Ge­orge Pogăcean.
Tegnap az Új-Zéland – Tajvan, a Horvátország – Törökország és a Románia – Izland találkozókat rendezték, ma a Tajvan – Törökország (13), az Izland – Új-Zéland (16.30) és a Románia – Horvátország (20) meccsekre kerül sor.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek