No Sugar: a második nagylemez kiadása a fő cél

381

Tavaly tavasszal, illetve a téli időszakban is a Kowalsky meg a Vega előzenekaraként turnézott Magyarországon a gyergyó­szentmiklósi No Sugar zenekar, ami nagyon sokat jelentett a székelyföldi bandának. Ezt emelte ki a No Sugar dalszerző-gitárosa, Bereczky Botond is, mondván, a kapcsolat révén rengetegen megismerhették a zenéjüket, ami nagy pozitívum a jövőre nézve. Az új évben ismét beindult a nagyüzem, készülnek az új dalok, hiszen idénre is komoly terveik vannak.

No Sugar. A telt házas koncertekre építenek

Két ízben is a magyarországi Kowalsky meg a Vega zenekarral turnézott a No Sugar, a gyergyóiak számára pedig igazi sikerélményt jelentettek a telt házas koncertek. A zenekar dalszerző-gitárosa, Bereczky Botond azt mondta, jólesett a Kowalsky közönségének fogadtatása, reményeik szerint többen is megszerették a zenéjüket. A hazai szereplésekkel már nem ennyire elégedettek, mondván, több felkérést is kaphatnának, de bíznak benne, hogy a kemény munkának köszönhetően itthon, a hazai fesztiválokon is többször megmutathatják majd magukat.
A tavalyi évet illetően a kislemez megjelenését emelte ki Bereczky, ugyanakkor Egyetlenem című dalával – a 25 év fölötti kategóriában – első helyezést értek el a Legszebb Erdélyi Magyar Dal versenyén. Év végén készítették el legújabb dalukat, a Telitalálatot, amely tényleg annak bizonyult, hisz számos pozitív visszajelzést érkezett rá a közösségi oldalakon.
– Ezerrel dolgozunk az új dalokon, a fő célunk pedig a második nagylemez elkészítése – hangsúlyozta az idei terveket illetően Bereczky Botond, hozzáfűzve: remélik, hogy április végéig sikerül megvalósítani.
A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház: Macskabaj című vígjátékában is közreműködik a zenekar, ugyanakkor természetesen szervezik a nyári időszakot, hisz a magyarországi koncerteknek köszönhetően már most számos felkérésük van.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek