Nincs százszázalékos csapat

Megyei labdarúgókörkép

46

Nincs már százszázalékos csapat a megyei labdarúgó-baj­nokságban, miután a Keleti csoport harmadik fordulójában vereséget szenvedett a VSK Gyer­gyó­szent­miklós. A Nyugati csoportban Farkaslaka, a Ke­le­tiben Csíkszentdomokos a listavezető.

Betfalván nyert a 4. fordulóban Varság csapata

Mind a megyei, mind pedig a körzeti labdarúgó-bajnokságokban teljes fordulót rendeztek a hétvégén. A Nyugati csoportban egyedül Farkaslaka őrzi veretlenségét, de a csoport listavezetője nem százszázalékos teljesítménnyel áll az élen, hiszen a második fordulóban döntetlent ért el a Székelyudvarhelyi Roseal ellen. Négy csapat még nem tudott győzni, ám minden gárda szerzett legalább egy pontot. Keleten a VSK Gyergyószentmiklós két forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezette a tabellát, ám a Békény partiak a hétvégén Csíkszentsimonban kikaptak, így a Szefite átvette a vezetést a csoportban. A gyergyószárhegyiek és a csíkszentgyörgyiek még nem szereztek pontot, Csíkcsicsó sem győzött még, ám az Ezüstfenyőnek van már pontja.
Az 5. Liga Nyugati és Keleti csoportjában egyaránt egy-egy vendégsiker született. Tusnádfürdőn a pálya rossz állapota miatt a helyi SE kérésére Tusnádon játszották a Piliske elleni mérkőzést, felcserélve a házigazdák sorrendjét. A 6. ligában elmaradt a gólparádé, ugyanis az eddigi gólzsáknak bizonyuló Székelyudvarhelyi Golimpiakosz szabadnapos volt. Ennek is, no meg győzelmének köszönhetően Szentegyháza II. átvette a csoportban az első helyet.

Eredmények
4. Liga, Nyugati csoport. 4. forduló: Székelyudvarhelyi Sporting – Székelykeresztúri Egyesülés 3–1, Nagygalambfalva – Homoródalmási Homoród 4–3, Lövétei Egyesülés – Szentegyházi Vasas 1–0, Farkaslaka – Agyagfalvi Lendület 4–2, Malomfalvi Ifjúság – Szentábrahámi Andycom 2–1, Zetelaki Fenyő – Székelyudvarhelyi Roseal 2–0, Betfalvi Küküllő –Székelyvarsági Tartód 1–3.
4. Liga, Keleti csoport. 3. forduló: Csíkszentsimoni Szefite – VSK Gyergyószentmiklós 3–1, Csík­szentgyörgyi Fiság – SK Csík­szent­domokos 1–3, Gyergyó­szárhegyi Bástya – Maroshévízi Pro Maros 1–5, Balán­bá­nyai Bányász – Csicsói Ezüstfenyő 5–3.
5. Liga, Udvarhely körzeti. 4. forduló: Bögöz – Csekefalva 1–0, Bogárfalva – Alsóboldogfalva 4–1, Parajdi SE – Kobátfalva 3–1, Siménfalva – Gagy 2–6, Zetelaka II. – Kápolnás 3–2, Homoródszentmárton – Korondi Ifjúság 3–3, Farcád – Felsőboldogfalva 3–0.
5. Liga, Csík körzeti. 2. forduló: Csíkkozmás – Csíkszentkirály 4–1, Csíkszentmihály – Csíkszent­imre 1–0, Tusnádi Piliske – Tus­nád­fürdő 3–1, Gyimesbükk – Csíkszentmárton 5–2, Csíkszépvíz – Gyimesfelsőlok 1–2.
5. Liga. 4. forduló: Szentpál – Zeteváralja 1–6, Alsósófalva – Máréfalva 1–1, Oklánd – Kis­solymos 3–0, Szentlélek – Parajd SK 2–3, Kányád – Homo­ród­szentpéter 3–2, Szentegyháza II. – Székelyderzs 3–1. A Székelyudvarhelyi Golimpiákosz szabadnapos volt.

Ifjúsági foci, eredmények
U19, 3. selejtezőcsoport, 9. forduló: FK Csíkszereda – Székelyudvarhelyi FC 6–1. A csoportot az FK vezeti 27 ponttal, az SZFC 13 ponttal a harmadik helyen áll. Az utolsó fordulóban szombaton a csíkiak Sepsiszentgyörgyön a Sepsi OSK ellen lépnek pályára, míg az udvarhelyiek a CSM Bákót fogadják.
U19, 14. selejtezőcsoport, 9. forduló: Brassói Kids Tampa – FK Csíkszereda II. 0–8. A csoportot a Medgyesi Gaz Metan vezeti 20 ponttal a 19 pontos FK II. és a 18 pontos Brassói Coltea előtt. Szombaton az utolsó fordulóban az FK II. a Gaz Metant fogadja.
U17, 3. selejtezőcsoport, 9. forduló: FK Csíkszereda – Szé­kely­udvarhelyi FC 17–1. A csoportot az FK vezeti 27 ponttal, az SZFC 6 ponttal az utolsó helyen áll. Az utolsó fordulóban szombaton a csíkiak Sepsiszentgyörgyön a Sepsi OSK ellen lépnek pályára, míg az udvarhelyiek a CSM Bákót fogadják.
U17, 14. selejtezőcsoport, 9. forduló: Brassói Kids Tampa – FK Csíkszereda II. 3–1. A csoportot a Kids Tampa vezeti 23 ponttal, az FK II. 13 ponttal a negyedik helyen áll. Szombaton az utolsó fordulóban az FK II. a Gaz Metant fogadja.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek