2021, március 6, szombat.
Hirdetéscustom_html_banner1

Nincs jelentkező

Harmadszor kellett meghirdetni a közbeszerzési eljárást a zetelaki járda építésénél a korábbi kivitelező által végzett munka javítására, miután a legutóbbi kiírásra nem jelentkezett egyetlen cég sem. A jelenlegi kiírásra április 18-ig nyújthatják be ajánlataikat az építő cégek. A beruházás áfa-nélküli értéke százezer lej.

Hargita Megye Tanácsa tavaly nyáron kénytelen volt szerződést bontani a korábbi kivitelezővel, mivel nem tartotta a szerződésben foglalt határidőket és az elvégzett munka sem felelt meg a minőségi előírásoknak.
A kivitelezésre két külön közbeszerzési eljárást indítottak el. Tavaly decemberben sikerült egy új kivitelezővel szerződést kötni a beruházásból hátramaradt munka befejezésére: a kivitelező a betonozott sáncokat fedő betonelemeket kellett elkészítse. Erre is a harmadik kiírásra jelentkezett pályázó. A jelenlegi kiírás pedig az előző bákói kivitelező cég által elvégzett rossz minőségű munka megjavítására vonatkozik.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

Hetvenéves korukig is dolgozhatnának az alkalmazottak – véli a miniszter

Minden alkalmazott akár 70 éves koráig is dolgozhat, ha akar – jelentette be pénteken Botoşani-ban a munkaügyi miniszter. Raluca Turcan azt mondta: a kormány kidolgoz...

Romániában is kimutatták a dél-afrikai vírusmutációt

Romániában is kimutatták a koronavírus dél-afrikai mutációját, az év eleje óta jelen lévő brit vírusvariánsnak pedig meghatározó szerepe lehet abban, hogy újra erőre kapott...

Legfrissebb