Neveztek a bajnokságba

Bíznak a várossal való együttműködésben

83

Godra Zsolt az FK Székely­ud­varhely teremlabdarúgó-csapata a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában kifejtette, hogy neveztek a soron következő bajnokságra, illetve reméli, hogy a Szé­kely­udvarhely Polgármesteri Hivatalával sikerül majd hosszú távú feltételrendszereket lefektetni.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapatától Biró Attila a Dévai Autobergamóhóz, míg Szőcs László a Csíkszeredai Imperial Wethez szerződött, hatalmas érvágást ejtve ezzel az udvarhelyi csapaton. Ez a szurkolók körében némi bizonytalanságra adott okot, főleg annak tükrében is, hogy Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala az elmúlt évekhez képest a csapatnak nyújtott támogatásból visszavett még úgy is, hogy már nincs Székelyudvarhelyi KC.
– Mindenkit megnyugtatunk, szeptembertől továbbra is lehet majd szurkolni a csapatnak, egy pillanatra sem volt kérdéses a csapat nevezése a következő bajnoki szezonra. Jelenleg rendelkezésünkre áll egy 12-14 fős, fiatalított, hazai játékosokból kialakított keret, amelynek pontos összetételét a még függőben levő szerződések adminisztrálása után hozzuk nyilvánosságra. Bízunk abban, hogy a városvezetéssel elindított egyeztetések eredményesek lesznek. Bízunk abban, hogy közösen sikerül megteremteni azokat a feltételeket, amelyek szükségesek egy hosszú távon tervezhető, bajnokesélyes klub működtetéséhez. Egy olyan klubot szeretnénk, amelyik biztosítani tudja a székelyföldi fiatal tehetségek többgenerációs képzését. Szeretnénk bevonni ebbe a munkába a sportolói karrierjük végéhez közeledő játékosainkat. Egy olyan klubot szeretnénk, amelyik – szükség esetén jó képességű idegenlégiósokkal – tudja erősíteni a hazai játékosokra alapozó keretet. Mert csak az eredmény, a siker tölti meg a lelátókat – fogalmazott Godra.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek