Népes részvétel

37

Nők, férfiak, párok és kiskorúak is versenybe szálltak szombaton a csíkszeredai gyakorlópályán tartott autós ügyességi versenyen. A „Be the Best in Valentine’s Day” nevet viselő autósviadalon Katona Mihály bizonyult a leggyorsabbnak.

Népes részvétel mellett tartotta meg a Richy Racing Team szombaton a „Be the Best in Valentine’s Day” elnevezésű autós ügyességi versenyt, a viadalt a csíkszeredai gyakorlópályán tartották. A versenyre nők, férfiak és párok, valamint kiskorúak is nevezhettek, a viadalon húsz autós mérte össze tudását, akiket a pálya mellől közel kétszázötvenen biztattak.
A versenyt két géposztályban – 1600 alatti, illetve 1601 köbcentis fölötti motorral rendelkező autók számára – hirdették meg, volt külön kategória párok, illetve nők és férfiak számára. Újdonságnak számított, hogy 12–18 év közöttiek is indulhattak a viadalon. A verseny során két futamot tartottak.
A szervezők által kijelölt pályát Katona Mihály teljesítette a leggyorsabban (3 perc 30,04 másodperc), ő nyerte az 1-es géposztályt is, a második helyen Bíró Ambrus Károly zárt, míg a harmadik helyen Bilibók Csongor végzett. Az összetett első három helyén zárt versenyzők végeztek az 1600 köbcenti alatti motorral rendelkező autók kategóriájában is a dobogón. A 2-es géposztályt – 1601 fölötti köbcentis motorral rendelkező autók – Görbe Csongor nyerte Bene Levente és Dósa Huba előtt. A Junior – 18 év alatti versenyzők – kategóriájában Szabó Botond győzött, megelőzve Kiss Szilárdot és Kádár Zsoltot.
A Valentine’s-kupát és a Prod Mob Szabó Kft. által felajánlott 500 lejes különdíjat az Oláh Éva és Györgypál Gábor páros vihette haza, a második helyen a Szabó Botond és Koncz Brigitta alkotta kettős, míg a harmadikon a Kádár István és Kádár Ildikó duó végzett.
A „Be the Best in Valentine’s Day” versenyt támogatták: Eco Csík, Multimed Klinika, Mida, Sigma Gum, WRTParts, Auto Paramik, Color Point, Csík Auto Land, MC Racing, Zsozo, Computer Trade, Trófea Design, Dakota Security, Prod Mob Szabó. Médiapartner a Hargita Népe.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek