Nem túl sikeres visszavágók

52

Csütörtökön kezdődött és vasárnap ért véget az asztalitenisz felnőtt csapatbajnokság alapszakaszának második tornája. A Szuperligát Câmpulung Muscel-en, az A divíziót Besztercén, míg a B divíziót Buzãuban rendezték, a székelyudvarhelyiek mindhárom ligában érdekeltek voltak.

Az elmúlt hétvégén tartották az asztalitenisz felnőtt csapatbajnokság alapszakaszának második tornáját. A Szuperligának Câmpulung Muscel, az A divíziónak Beszterce, míg a B divíziónak Buzău adott otthont, a székelyudvarhelyiek mindhárom ligában érdekeltek voltak.
A Szuperliga második tornájára nem a legkedvezőbb feltételekkel indult az ISK-FSK Szé­kelyudvarhely, hiszen Fejér András tüdőgyulladás miatt nem utazhatott el a tornára, így a csapatot Cservik Krisztián, Kádár Tibor, Tamás Szabolcs és György István edző-játékos alkotta. A hét mérkőzésből sajnos az udvarhelyieknek csak egyet sikerült megnyerniük, így az alsóházban kezdik a rájátszást.
Az A divízióban a Jenei Barnabás, Vetésy Norbert, Karácsony Dániel és Görgényi Levente Besztercén állt asztalhoz a FitFeel színeiben. A fiúk hét meccsből egyet nyertek, így a bajnokságot az I. csoport hetedik helyén zárták.
A B divízióban a dr. Mózes Gyula, Sánduly Levente, Geréb Attila és a télen igazolt kézdivásárhelyi Medvés Antal összeállítású ISK Szé­kelyudvarhely utazott Buzăuba. A csapat három győzelem mellett négy vereséget könyvelhetett el, így a II. csoport hetedik helyén zárva a 11–12. helyért játszhatott, a találkozót viszont elvesztették a székelyudvarhelyiek, így a 12. helyen zárták a pontvadászatot.

Eredmények
Szuperliga, alapszakasz, második torna: ISK-FSK Székely­udvarhely – Pristavu Câmpulung 0–5, ISK-FSK – Politechnica Kolozsvár 2–5, ISK-FSK – Electrica Sepsiszentgyörgy 4–2, ISK-FSK – Top Star Konstanca 2–5, ISK-FSK – Mioveni 0–5, ISK-FSK – U Craiova 3–5, ISK-FSK – VSK Beszterce 1–5
A divízió, alapszakasz, második torna: Székelyudvarhelyi Fet.Feel – Bukaresti CSTA 2–5, Fet.Feel – Bukaresti Steaua 0–5, Fet.Feel – ISK Ilfov Buftea 5–1, Fet.Feel – Somuz Fălticeni 0–5, Fet.Feel – Pristavu II. Câmpulung 0–5, Fet.Feel – Kolozsvári CSM 2–5, Fet.Feel – CSM Iași 2–5.
B divízió, alapszakasz, második torna: ISK Székelyudvarhely – Concordia Chiajna 5–1, ISK – CSM Focșani 0–5, ISK – Unirea Gyulafehérvár 5–4, ISK – Fortus Călărași 5–4, ISK – Dunărea Giurgiu 3–5, ISK – Bukaresti ACTT 1–5, ISK – Raris Temesvár 4–5. A 11–12. helyért: ISK Székelyudvarhely – Pro Aktiv Focșani 3–5.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek