Nem tartották szem előtt

Online kórházi előjegyzés

522

Utánanéztek a jelzett problémáknak és helyreigazítják a hiányosságokat: az egységes előjegyzési rendszerben a személyes és telefonos időpontkérések mellett az online előjegyzéseket is figyelembe veszik – közölte a csíkszeredai kórház vezetője.

Az online előjegyzési rendszer. Van igény rá Fotó: Lszló F. Csaba

Örülnek a csíkszeredai kórházban működő online előjegyzési lehetőségnek, de sajnos nem minden kórházi osztály rendelőjében veszik figyelembe a világhálón bejelentkezett pácienseket – írták nemrég többen egy csíkszeredai civileket tömörítő Facebook-csoportban. Arról is beszámoltak, hogy volt, aki fennakadás nélkül tudta használni a kórház weboldalán elérhető online előjegyzési rendszert, de sokan írtak arról is, hogy egyes – nem nevesített osztályok – esetében a rendszer generál ugyan egy időpontot, de azt az adott járóbeteg-rendelőben nem tartották nyilván.
Dr. Konrád Judit, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere megkeresésünkre azt ígérte, utánanéz a problémának, és néhány nap múlva közölte is, hogy valóban volt osztály, ahol nem vették figyelembe az online előjegyzéseket.
– Helyreigazítottuk a hiányosságokat és jobban odafigyelnek ezentúl erre – mondta a menedzser. Kifejtette, egységes előjegyzési rendszer van a kórházi járóbeteg-rendelők számára, egy helyre kell bevezessék az alkalmazottak a személyesen, a telefonon és az online kért időpontokat is.
A csíkszeredai kórház honlapján, a spitalmciuc.ro weboldalon az Előjegyzés menüpontja alatt nyílnak a Telefonos előjegyzés, továbbá az Online előjegyzés almenük. Utóbbi esetében a szakot és az orvost is kiválasztva lehet időpontot kérni. Személyesen a kórház földszintjén lévő ügyfélszolgálatnál lehet bejelentkezni valamelyik szakorvoshoz, telefonon pedig – a honlap szerint – a 0372–661291-es számon.

R. Kiss Edit

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek