Nem sikerült az előzés

10

Vezetett, ám végül vereséget szenvedett az FK Székely­udvarhely a Temesvári Infor­matica vendégeként a román teremlabdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában, idegenben, így nem jött össze az előzés. A Csíkszeredai Imperial Wet szabadnapos volt.

Akilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódott a teremlabdarúgó-bajnokság, amelyben a két megyei csapat közül csupán az FK Székelyudvarhely lépett pályára a tabellaszomszéd Temesvári Informatica otthonában. Az udvarhelyiek célja az volt, hogy megelőzzék az előttük levő bánsági csapatot.
A meccset a Mánya Szabolcs edző-játékos csapata kezdte jobban, több lehetőséget is kialakítottak a hazai kapu előtt, majd a hetedik percben a vezető találatot is megszerezték. Ébresztőt fújt a hazaiak újonnan kinevezett trénere, Valentin Ilas – Vitor Hugo Costát váltotta –, és csapata a folytatásban beszorította az FK-t saját térfelére, a szünetig pedig megfordította az eredményt. A második felvonás eleje oda-vissza játékot hozott, amelyből az Informatica jött ki jobban, kettőre növelve előnyét. Az utolsó 10 percre vészkapus-taktikára váltott az FK, de az így kialakult fölénnyel nem tudtak semmit sem kezdeni, sőt két gólt kaptak. Összeomlott az FK, és innen már nem volt kiút a vereségből. A hajrá ugyan hozott még két udvarhelyi gólt, de a három pont sorsát ez már nem befolyásolta.
Eredmények, 9. forduló: Te­mes­vári Informatica – FK Székely­udvarhely 6–3 (2–1) /Montero 3, Risztics, Molvac, Nastai 1-1, illetve Szécsi, Kedei és Balázs 1-1/; Kolozsvári Clujana – Dévai Autobergamo 3–11 (2–3); Dunărea Călărași – Galaci United 1–3 (1–1).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek