Nem sikerült a pontszerzés

Elmaradt a bravúr

27

Egyszer vissza tudott jönni hátrányból, sőt a vezetést is megkaparintotta az FK Szé­kely­udvarhely a Dunãrea Cãlãraşi vendégeként a román teremlabdarúgó-bajnokságban, ám végül a Duna parti csapat diadalmaskodott. Egyre inkább bebetonozódik az FK alapszakaszbeli hatodik helye.

Győzelmi kényszerben kockáztatott az FK. Nem jött be

A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójának mérkőzésén az FK Székelyudvarhely a Dunărea Călărași otthonában lépett pályára. A tabellán három ponttal az udvarhelyiek előtt álló Călărași kezdte jobban a meccset, és az ötödik percben egy szabadrúgás-kombináció után a vezetést is megszerezték. Válaszként az FK gyorsan összehozott két helyzetet, majd Grigorașnak akadt dolga.
A pihenő után az FK lehozott kapussal kezdett, a roham a 26. percben érett góllá. Mánya kilenc méterről elvégzett szabadrúgása a jobb felsőben kötött ki. Húsz másodpercre a vezetést is megszerezték, ellentámadást Gálfi pöckölt be közelről. A hátrányba került Dunărea támadásai következtek, az FK remekül védekezett, kontrából előbb Kedei, majd Boda lőhetett volna gólt, mindkétszer a kapus blokkolt.
Egy szerencsés találattal egyenlített ki az ellenlábas. Még öt perc volt hátra, újból kockáztatott az FK, ami nem jött be, a 38. percben visszavette a vezetést a Dunărea és bebiztosította győzelmét.
Eredmény: Dunărea Călărași – FK Székelyudvarhely 3–2 (1–0)
/Coelho Rodrigo (5.), Yamez Galan (35.), Marian Plugaru (38.), illetve Mánya Szabolcs (26.), Gálfi Artúr (27.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek