Nem sikerült a bravúr

Nemzetközi porondon az ISK-FSK Székelyudvarhely

26

Dupla premierre került sor a hétvégén Székelyudvarhelyen: először rendeztek nemzetközi kupameccseket a városi sportcsarnokban, illetve először szerepelt a nemzetközi porondon a helyi ISK-FSK csapata. Az ETTU-kupa D csoportjában azonban nem sikerült a bravúr a székelyudvarhelyieknek, az ISK-FSK az utolsó helyen zárta a küzdelmeket.

Először játszott az európai kupaküzdelemben az ISK-FSK. Erősebbek voltak ellenfeleik

Először rendeztek nemzetközi asztalitenisz-kupamérkőzé­seket a székelyudvarhelyi vá­rosi sportcsarnokban, azonban a helyi ISK-FSK-nak nem sikerült a legjobban a bemutatkozás. Igaz, az udvarhelyi csapat is először szerepelt az ETTU-kupában, az ellenfelei viszont jóval erősebbnek bizonyultak a házigazdáknál.
A tornát az egyébként legnagyobb esélyes EL Nino nyerte, a prágai csapat többek között a Bajnokok Ligájában is szerepelt, ugyanakkor számos esetben a kieséses szakaszig jutott a második számú európai sorozatban, az ETTU-kupában. Az udvarhelyiek egyetlen pontját György Szilárd érte el, aki a második meccsen portugál ellenfelét múlta felül. Vasárnap délelőtt még volt esélye a továbbjutáshoz az ISK-FSK-nak, ehhez nyernie kellett volna a TT Vedrnamur elleni összecsapást, viszont a belgák magabiztos játékkal nélkül győzték le a házigazdákat.

Eredmények
Asztalitenisz ETTU-kupa: EL Nino Prága – Szé­kely­udvarhelyi ISK-FSK 3–0, CD Sao Roque – TT Vedrinamur 2–3, ISK-FSK – Sao Roque 1–3, Vedr­na­mur – EL Nino 1–3, Vedrinamur – ISK-FSK 3–0, EL Nino – Sao Ro­que 3–1.
A tornát az EL Nino nyerte a Vedrinamur, a Roque és az ISK-FSK előtt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek