Nem lesznek anyagi gondok az év végén

94

Miniszteri rendelettel egészítették ki a megyei mentőszolgálatok idei költségvetését. A Hargita Megyei Mentőszolgálat is kapott pénzt, és előreláthatóan még fog is, így a menedzser nem tart attól, hogy anyagi gondjaik lennének az év végén.

Akcióban. Péter Szilárd, a megyei mentőszolgálat vezetője szerint tartani tudják a fizetési határidőt az alkalmazottak és a beszállítók felé
Akcióban. Péter Szilárd, a megyei mentőszolgálat vezetője szerint tartani tudják a fizetési határidőt az alkalmazottak és a beszállítók felé

Mintegy 3000 lejjel egészítették ki a Hargita Megyei Mentőszolgálat idei költségvetését, ami azt jelenti, hogy 2015-re az eddig meghatározott 16 621 000 lej helyett 16 927 000 lejt kap a szaktárcától működése finanszírozására.
– A napokban közölt költségvetés-kiegészítéshez még szep­temberben kérte be a szaktárca tőlünk az adatokat, akkor, amikor még nem lehetett tudni, hogy 25 százalékos béremelés lesz az egészségügyben – nyilatkozta lapunknak dr. Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője. Éppen ezért további kiegészítésekre is számítanak, hiszen még a hátralévő túlórák kiszámítatlanok, így egyelőre nem tudják, hogy a most kiegészített költségvetésbe beleférnek-e.
– Úgy gondolom, hogy a 16,9 millió lej majdnem elég lesz az év végig, de a további kiegészítéssel már egészen biztosan gond nélkül zárjuk az idei esztendőt. Hiszen tudjuk tartani a kifizetési határidőket a beszállítóink felé is, de az alkalmazottaink felé is – mondta Péter Szilárd.

Forró-Erős Gyöngyi

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek