Nem lesz tanácsos Nagy Zoltán

Polgármesterként utoljára hívott össze sajtótájékoztatót Nagy Zoltán az utolsó munkanapján. Azt mondta, emelt fővel távozik és reméli, az elindított fejlesztéseket sikerrel véghezviszi a következő városvezetés. A tanácsosi megbízatást nem vállalja.

Úgy döntött, nem vállalja az elnyert tanácsosi tisztséget Nagy Zoltán, Gyergyószentmiklós leköszönő polgármestere.

– Sokat gondolkoztam ezen, nem szerettem volna teljesen kívül kerülni, de így döntöttem, személyemet és habitusomat ismerve. A hozzáállásom a dolgokhoz sosem az volt, hogy ellenzékiként kritizáljam azt, aki a pályán dolgozik. Inkább olyan területet választok, ahonnan pozitívan, proaktívan tudom segíteni a közösségemet – indokolta meg döntését Nagy Zoltán.

Mint mondta, emelt fővel távozik a város éléről csütörtöki, utolsó munkanapján. – Megtiszteltetés volt, hogy a szülővárosom polgármestere lehettem az elmúlt négy évben. Igyekeztem, hogy minden gyergyószentmiklósi lakos polgármestere legyek. Olyan hagyatékot hagyok a következő városvezetésre a fejlesztések terén, amivel az elmúlt harminc évben városvezetés még nem találkozott – vonta meg mandátuma mérlegét Nagy Zoltán és hozzátette, reméli, hogy az új városvezetés kivitelezi az elkezdett beruházásokat és megvalósítja a kampány során tett ígéreteit.

Mint mondta, a folytonosság segítésére összesítést készít a mindennapi tudnivalókról, folyamatban levő ügyekről az új elöljáróknak. A későbbiekben is válaszol a felmerülő kérdésekre, de közéleti szerepet nem tervez vállalni. 

 


Kapcsolódó cikkek:

14,240RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb