Nem jutottak tovább

Regionális döntőn voltak

73

Két vereséggel és egy győzelemmel zárta a Székelyudvarhelyi FC U11-es csapata a Marosvásárhelyen rendezett regionális országos labdarúgó-döntőt. Az FK Csíkszereda U15-ös alakulata hétvégén Brassóban lép pályára.

A korosztályos megyei labdarúgó-bajnokságok lejárta után a regionális döntők vannak soron a labdarúgócsapatok számára. A sort a Székelyudvarhelyi FC U11-es csapata kezdte meg a hétvégén Marosvásárhelyen. Az SZFC a Kolozsvári CFR-vel, a Bákói FC-vel, illetve az AS Atletico Steauával került azonos csoportba, de nem sikerült megszereznie a csoport első helyét, ami feljogosította volna arra, hogy esetleg az elődöntő tornáért játszhasson. Az SZFC kikapott a CFR-től és a Bákótól, míg az Atletico ellen 3–0-lal nyerhettek.
A soron következő hétvégén az U15-ös alakulatokon van a sor. Itt Hargita megyét az FK Csíkszereda képviseli. A Brassóban megrendezendő tornán a csíkiak a házigazda ACS Kids Tampával, illetve a Petrolul 52-vel kell megküzdjenek. A másik ágon a FC Alma, a Sepsi OSK és a Marosszentgyörgyi Kin­der harcol a csoportelsőségért.
A Román Labdarúgó Szövetség még az U13-as korosztálynak szervez hasonló kiírást, amelyben a Székelyudvarhelyi FC lesz érdekelt. A szakszövetség egyelőre még nem tette közzé sem a csoportbeosztásokat, sem a regionális döntők időpontjait.

Eredmények és műsor
U11-es bajnokság: csoport­meccsek: Székelyudvarhelyi FC – Kolozsvári CFR 0–8, Székely­ud­varhelyi FC – Bákói FC 1–4, Szé­kelyudvarhelyi FC – AS Atletico Steaua 3–0.
U15-ös bajnokság műsora: cso­portmeccsek: ACS Kids Tampa – FK Csíkszereda (június 1., 17), FK Csíkszereda – ACS Petrolul 52 (június 2., 17).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.