Nem jött ki a lépés

Pontveszteségekkel zártak

79

Mindössze egy pontot tudott termelni a két megyei csapat a labdarúgó harmadik liga kilencedik fordulójában. Az FK Csíkszereda a Marosvásárhelyi MSE vendégeként ikszelt, bár nem adtak meg egy szabályos gólt neki, míg a Székelyudvarhelyi FC a hajrában bukta el hazai meccsét.

Egy ellentámadásból szerzett gól jelentette az SZFC vesztét Fotó: szfc.ro

Pontokat szerettek volna szerezni a megyei csapatok a labdarúgó harmadik liga ki­lencedik fordulójában. Az FK Csík­­szereda az újonc Marosvásárhelyi MSE vendége volt, ahol hiába játszott sokkal jobban, mint ellenfele, de be kellett érje döntetlennel. Rendre kihagyták helyzeteiket, míg ami célt ért és gól lett, azt érvénytelenítették les miatt. Az FK a legutóbbi Lénárdfalva ellen elszenvedett vereséget követően így nem tudott kilábalni a gödörből.
A Székelyudvarhelyi FC a remek védekezéséről híres Barcarozsnyói Olimpic Cetatet fogadta. Az első félidő nem hozott sokat, ellentétben a második felvonással. A kapuk itt rendre veszélyben forogtak. A hazaiak építkezni próbáltak, míg a vendégek ellentámadásokat vezettek. Mindkét oldalon maradtak ki nagy helyzetek, hogy végül a vendégek a 81. percben eldöntsék a találkozót.
Eredmények, 9. forduló: Marosvásárhelyi SE – FK Csíkszereda 0–0, Besztercei Gloria – Torda 1–2, Dés – Szászrégen 1–1, Székelyudvarhelyi FC – Barcarozsnyói Olimpic Cetate 0–1, Kolozsvári CFR II – Szászhermányi FC 2–1, Nagybányai Minaur – Kolozsvári Sănătatea 2–1, Radnóti SK – Tasnádi Unirea 6–2, Lénárdfal­vi SK – Medgyesi Gaz Metan II 3–0.
A bajnokság élmezőnyében: 1. Lénárdfalvi SK 21 pont, 2. Nagybányai Minaur 21, 3. FK Csíkszereda 19, 4. Kolozsvári CFR II 18 … 12. Székelyudvarhelyi FC 8.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek