Nem jelent meg Nemeszsuk

28

Anélkül nyerte meg a labdarúgó harmadik liga hétközi fordulójának mérkőzését az FK Csíkszereda labdarúgócsapata, hogy azért meg kellett volna küzdjön. A harmadik helyezett Nemeszsuki Egyesülés óriási belső botrányba keveredett és nem jelent meg Csíkszeredában, kockáztatva a 3–0-s vereséget és az ezzel járó büntetést.

Zöld asztalnál nyerte utolsó hazai mérkőzését az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata, miután soros ellenfele, a harmadik helyen álló Nemeszsuki Egyesülés nem jelent meg a megyeszékhelyen. A Kolozs megyei alakulatnál ugyanis óriási botrány van kilátásban. Gică Barbu vezetőedzőt a zsuki alakulat elnöke, Daniel Chiorean nemes egyszerűséggel a hétvégén SMS-ben menesztette. Ezt követően hétfőn délelőtt átvette a csapat irányítását és a játékosokkal aláíratott egy papirost, amelyben tudomásul veszik, hogy nem jelennek meg az FK elleni meccsen. A meg nem jelenésnek több oka is van az SMS-ben leváltott edző szerint.
A klubelnök ugyanis csalódott, hogy nem sikerült elérni a célt, azaz a második ligába való feljutást, és most a játékosok szerződésében szereplő bónuszpénzektől szeretné „megszabadítani” őket. Többletpénz jár ugyanis a dobogón való végzésért, ellenkező eredmény elérése folytán viszont 25 százalékos fizetéslevonás. Nemeszsuk harmadik helye pedig egyáltalán nem biztosított, akár ebben a fordulóban már megelőzheti Alsógáld, amennyiben legyőzik Zilahot ma délután 18 órától.
Szintén ma lép pályára a Szé­kelyudvarhelyi FC is, akik a Radnóti SK vendégei lesznek. A mérkőzés esélyesei az elmúlt két fordulóban nyújtott teljesítmény okán a Maros megyei csapat. Az SZFC-nek nagyon össze kell kapnia magát, hogy pontot szerezzen.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.