Nehéz próbatétel előtt a SZJA

Csehországba utaztak

234

A Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2001/2002-esekből álló csapata a csehországi Mostba utazik, ahol egy 13 alakulatot felvonultató tornán vesznek részt. Csoportellenfelek között felvidéki, lett, illetve finn csapatok vannak.

Tizenhárom csapatot felvonultató nemzetközi tornára utazott a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2001/2002-es csapata. A tornán a SZJA alakulata a B csoportba kapott besorolást, amely során a lett HK AKO Rigával, a felvidéki Tőketerebessel (MSKM Trebisov), illetve a finn KalPa-val fognak megküzdeni. Az első napon két, míg a másodikon egy meccs van kiírva a csoportkörben. A csoportban elért helyezés függvényében szombat délután és vasárnap délelőtt további helyosztó meccsek várnak a fiatalokra. Az A és a C csoportokba cseh, szlovák, finn, dán, osztrák csapatok kaptak besorolást. Igazi jó erőfelmérő lesz. Az elutazás előtt Antal Előd vezetőedzővel beszélgettünkl
– Ez egy picit érdekes csapat, hiszen azok vannak a keretbe, akik nem kerültek be az U18-as világbajnokságon játszó válogatottba, illetve, akik jövőre lesznek az U18-as korosztályban. Mindent egybevetve egy jó próba lesz, hogy miként állnak a külföldi csapatokkal szemben – jegyezte meg a csapat edzője.

A SZJA kerete és a műsor

A keret: kapusok: Elekes Rajmond, Mag Örs; hátvédek: Borsos Balázs, Vargyas Pál, Lőrincz Szabolcs, Ferencz Botond, László Hunor, Kristó Csongor, Kémenes Attila; csatárok: Kurkó Botond, Salamon Ervin, Benedek Gergő, Lázár Sebestyén, Gál Áron, Gergely Péter, Antal Ervin, Benedek Gábor, Benedek Tamás, Tamás Tihamér, Csiszer Ádám.
Az Easter Cup programja: B csoport: péntek: Székelyföldi Jégkorong Akadémia – HK AKO Riga (8.30), Tőketerebes (MSKM Trebisov) – Székelyföldi Jégkorong Akadémia (17.15); szombat: KalPa – Székelyföldi Jégkorong Akadémia (12.15).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek