Négyen kaptak behívót

36

Különböző selejtező mérkőzéseken lépnek pályára a férfi kézilabda-válogatottak, többek közt a Székelyudvarhelyi KC alakulatából négy sportoló kapott behívót.

Közel egy hónapos szünet következik a román férfi kézilabda-bajnokságban az alapszakaszt követően, ebben az időszakban a válogatott mérkőzések vannak napirenden. A Szé­kely­udvarhelyi KC alakulatából négy sportoló kapott behívót.
Goce Ojleszki macedón válogatott az olimpiai selejtezőre hangol, jövő hétvégén Lengyelországbnan lép pályára.
A román szövetségi kapitány, Aihan Omer egy SZKC-játékosnak, Mihalcea Andreinak küldött behívót. A válogatott április 6-án Tel Avivban és 10-én Călărași-on Izraellel játszik a 2018-as Európa-bajnokság előselejtezőjében. A párharc győztese bejut az utolsó kvalifikációs körbe. Az ifik is fontos állomáshoz érkeztek. Az U20-as román válogatott Chiajnán készül a korosztályos Európa-bajnokság selejtezőjére. Az Ovidiu Mihăilă által irányított csapat a 8-as csoportban szerepel, ellenfelei Észtország, Szlovénia és a házigazda Portugália lesznek. A mérkőzéseket április 8–10. között rendezik. A keret tagja két udvarhelyi sportoló: Csog Vencel és Csáki Ferenc.
Csíkszeredában játszanak
Elkezdődik a megyei női kézilabda-bajnokság felsőházi rá­játszása, amelyben a Csíkszeredai VSK, a Csíkszeredai NKSZ, Zetelaka és a Marosvásárhelyi Active7 érdekelt. Az első körmérkőzéses tornát Csíkszeredában rendezik vasárnap, a József Attila iskola Tudor negyedi tornatermében. A műsor: VSK Csíkszereda – Zetelaka (10), NKSZ Csíkszereda – Marosvásárhelyi Active7 (11.30), NKSZ – Zetelaka (15), Marosvásárhely – VSK (16.30).
A megyei kézilabda szövetséghez kapcsolódó hír: április 21-én tisztújító közgyűlésre kerül sor Székelyudvarhelyen, a városi sportcsarnokban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.