Negyedik helyen a csíkiak

216

A negyedik helyen zárta a VSK Csíkszereda a 3 x 3 kosárlabda Románia-kupát. A februári, Medgyesen tartott elődöntő tornát a csíkiak nagy meglepetést okozva megnyerték, így az elmúlt hétvégén szerepelhettek a Bukarestben tartott döntő tornán.

Közel álltak Bukarestben is a meglepetéshez a csíki fiúk, ám így is remekül teljesítettek

Remek hétvégét zártak a csíkszeredai kosarasok a Bu­karestben tartott 3 x 3 kosárlabda Románia-kupa döntő tornáján. A csíkiak már az elődöntő tornán meglepetést okoztak, hiszen csoportgyőztesként jutottak a legjobb tizenkét gárda közé, és a hétvégén is közel voltak ahhoz, hogy újabb meglepetést okozzanak, ám teljesítményük így is nagyszerűre sikeredett.
A Lokodi Mátyás, Andrei Da­mian, Adrian Movileanu és Raul Olariu felállásban játszó VSK Csíkszereda az első mérkőzésen 22:6-ra győzte le a Bukaresti Steauát és 19:17-re a Bukaresti Di­namo Științát, így csoportelsőként jutott tovább a C jelű hármasból. A negyeddöntőben a csíki fiúk 22:18-ra nyertek a CSU Voluntari ellen, majd az elődöntőben a VSK Pitești ellen is nagy esélyük volt, ám végül 21:20 arányban vereséget szenvedtek. A kisdöntőben azzal a temesvári csapattal találkoztak, akiket a medgyesi elődöntő tornán a fináléban legyőztek, vasárnap ez viszont nem sikerült, a bánságiak 21:14-re nyerték a meccset, így a VSK Csíkszereda negyedik lett a 3 x 3 kosárlabda Románia-kupában.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek