Negyeddöntős az Imperial Wet is

9

Bejutott a teremlabdarúgó Románia-kupa negyeddöntőjébe a Csíkszeredai Imperial Wet is, miután a megyei rangadón könnyedén nyert az Inter Gyergyószentmiklós ellen.

Nem okozott gondot a bajnoki címvédőnek legyőzni ellenfelét a teremlabdarúgó Románia-kupa nyolcaddöntőjében: a Csíkszeredai Imperial Wet könnyedén nyert a 2. ligás Inter Gyer­gyószentmiklós ellen. A csíkiak a második megyebeli csapat az FK Székelyudvarhely után, amely bejutott a sorozat negyeddöntőjébe.
A meccset a csíkiak góllal kezdték, az első félidőben hatig jutottak, így a második félidőben már nyugodtabb volt a játékuk, ez meglátszott azon is, hogy a szünet után tíz percet kellett várni a hetedik gólra, de ezt követően még háromszor találtak az Imperial Wet játékosai a gyergyószentmiklósi kapuba, így nagyarányú csíki siker született .

Eredmény
Inter Gyergyószentmiklós – Csíkszeredai Imperial Wet 0–10 (0–6) /Iszlai (1., 16., 19.), Florin Matei (6., 20.), Tankó (15.), Prsics (31.), Cristian Matei (33.), Hadnagy (36.), Nogueira (40.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek