vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Négy légiós a TCT csapatában

Három argentin és egy orosz légióst igazolt a Tusnad Cycling Team. Az ország egyetlen kontinentális kerékpárcsapata március végén kezdi meg a versenyévet.

Kilencedik nemzetközi idényét kezdi meg a Tusnad Cycling Team. Az ország egyetlen kontinentális kerékpárcsapatában az öt hazai kerekes mellett négy légiós, három argentin válogatott és egy orosz sportoló teker majd.
A csíkszeredai csapat március végén kezdi el a versenyévet, az első viadal, amelyen a csapat indul, a magyarországi évadnyitó Bonyhádi Nagydíj lesz. Az év folyamán viszont több rangos körversenyen is jelen lesznek a Tusnad Cycling Team kerékpárosai, a csapat versenynaptárában szerepel többek között az Ukrán, a Szlovák, a Szerb, a Magyar és a Bolgár Kerékpáros Körverseny is, ám a legfontosabb célkitűzés továbbra is a Romániában sorra kerülő nemzetközi kerékpáros versenyeken az élmezőnyben végezni.
Az idei év legjelentősebb igazolása a TCT számára az orosz Leonyid Krasznov, aki az elmúlt időszakban a pro-kontinentális Gazprom RusVelo csapatának is tagja volt. „Az idegenlégiósok számára egyéni teljesítményalapú célokat tűztünk ki, ők kell majd a többletet jelentsék a csapatban, Krasznovtól pedig azt várjuk, hogy néhány versenyen ő legyen a mi vezéregyéniségünk” – mondta Novák Károly Eduárd.
A TCT idei csapata: Novák Károly Eduárd, Sebestyén Szabolcs, László Péter, Szabó Norbert, Bartha Csaba, Leonyid Krasznov (orosz), Laureano Rosas, Hugo Velasquez, Ruben Ramos (mind argentinok). Technikai stáb: Cristiano Valoppi (sportigazgató), Csicsáky Tamás és Lázár Nándor (szerelők és sportigazgató-helyettesek).

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb