Négy csíki érem

80

Három arany- és egy bronzéremmel tértek haza a VSK Csíkszereda tájfutói a tájbringa Románia-kupáról. A versenyt a Prahova megyei Păuleºti környékén tartották.

Ráduly Annamária (középen) és jobbján Györfi Melinda érmet nyert tájbringában
Ráduly Annamária (középen) és jobbján Györfi Melinda érmet nyert tájbringában

Nagyon jól szerepeltek a VSK Csíkszereda sportolói a tájbringa Románia-kupán, amelyet a Prahova megyei Păulești község környékén tartottak a hétvégén. A csíkszeredai sportolók három arany- és egy bronzérmet nyertek az országos viadalon.
A tájkerékpár a tájékozódási sportok egyik szakága. A pályát hegyikerékpárral (mountain bike) kell teljesíteni és olyan, mint egy normál hegyikerékpár-verseny, amelynek nincs kijelölt útvonala, csupán a pálya bizonyos pontjainak meghatározott sorrendben való érintése kötelező. Két ellenőrzőpont között pedig a versenyző arra megy, amerre akar, ehhez a rendezőség mindössze egy térképet biztosít.
A Prahova megyei Păulești község környékén megszervezett versenyen a nőknél Ráduly Annamária, a férfiaknál pedig Suciu Simion győzött. Szintén a felnőtt nőknél Györfi Melinda harmadik helyen ért célba, így két csíkszeredai is dobogóra állhatott a női mezőnyben. Az ifjúságiak versenyén a 16 éves korosztályban Ráduly Csongor fölényesen győzött. A VSK Csíkszereda ezúttal köszöni a FunBike kerékpár-szaküzletnek a műszaki, szakmai és emberi támogatást.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.