2020, december 2, szerda.
custom_html_banner1

Hirdetés

Négy bajnoki érmet szereztek a női ökölvívók

Öt Hargita megyei sportoló vett részt a női ökölvívók országos bajnokságán. A csíkszeredai és gyergyószentmiklósi sportolók három bronz- és egy ezüstérmet szereztek a megmérettetésen.

Az elvártakhoz képest teljesítettek a Hargita megyei sportolók a női ökölvívók országos bajnokságán, amelyet az elmúlt héten a fővárosi Olimpia sportkomplexumban tartottak. A csíkszeredai Bene Regaz SE színeiben indult sportolók közül hárman bronzéremmel, egy ökölvívó pedig ezüstéremmel térhetett haza.

Todor Loránd, a Bene Regaz SE elnöke és edzője elmondta, Török Anna (48 kg) és Grünesz Riána (75 kg) a harmadik helyen zárt, a két sportoló csíkszeredai, utóbbi nevelőedzője Orbán Attila. A csíki sportegyesület leigazoltjaiként indult a viadalon három, a gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub boxolója is, Huszár Árpád nevelőedző tanítványai közül Zaiti Tímea (60 kg) a második, Ferencz Beáta (57 kg) a harmadik helyen zárt, míg Daroți Alexandra Vanesa (54 kg) a selejtezőben zárta a küzdelmeket.

– Sajnos, Török Eszter nem indulhatott el az országos bajnokságon – nyilatkozta lapunknak Todor Loránd. A csíki sportoló ugyanis jelenleg Budapesten tanul, és nem tudott hazautazni az elmúlt heti megmérettetésre.Kopacz Gyula

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb