Néggyel nyert az Imperial

Csíki siker a székelyföldi derbin

24

Magabiztosan játszott a Csíkszeredai Imperial Wet a román teremlabdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának megyei rangadóján az FK Székelyudvarhely ellen, és ennek győzelem lett a jutalma. Szünetben kettő, a végén négy volt közte.

A csíki csapat, egyben a meccs első gólja Fotó: László F. Csaba

Rangadót rendeztek a román teremlabdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában, ahol a Csíkszeredai Imperial Wet az FK Székelyudvarhelyt fogadta. Épp telt ház nem volt, de így is sokan voltak kíváncsiak a két csapat egymás elleni meccsére.
A találkozót pedig a hazaiak kezdték jobban, és az első percben Alvaro lőtt centikkel mellé, hogy a túloldalon Miklós tévedjen. Az Imperial azonban szép lassan átvette a mérkőzés irányítását, és Bermusell a 6. percben meg is nyitotta a gólfesztivált, hogy Mánya egyenlítsen szűk két percen belül. Ez viszont nem változtatott a meccs képén. A hazaiak domináltak, és jöttek is a gólok. Alvaro, Cr. Matei és Tankó is bevette az udvarhelyi kaput. Ezt növelni is lehetett volna, de Szőcs, illetve Covaci ziccert vétett, sőt előbbi még Grigorașsal szemben is rontott. Hadnagy viszont büntette ezt, kétgólosra csökkentve a hátrányt.
A második félidő újfent hazai nyomással kezdődött. Alvaro kapufát talált, míg Cr. Matei kevéssel lőtt mellé. A 23. percben Bermusell viszont duplázni tudott. Ekkor váltott az FK: letámadtak már a csíki kapu előtt. Így kiharcoltak egy büntetőt, amit Szécsi lőtt be, majd átálltak vészkapus taktikára. Ebből előbb egy adok-kapok lett egy-egy góllal, hogy a hajrában az Imperial lezárja a meccset és megérdemelten nyerjen.
Eredmény: Csíkszeredai Impe­rial Wet – FK Székelyudvarhely 8–4 (4–2) /Bermusell (6., 24.), Alvaro (9., 39.), Cr. Matei (9., 35.), Tankó (13.), Szőcs L. (38.), illetve Mánya (8.), Hadnagy (19.), Szécsi (26., 36.)/.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek