vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Nagygalambfalva a győztes

Másodjára lett Nagygalambfalváé az Udvarhely körzetiseknek rendezett teremtorna legjobbjának kijáró trófea, miután a hétvégén minden mérkőzésüket behúzva nyerték meg a tornát. A címvédő Lövéte az elődöntőben, majd a kisdöntőben is alulmaradt.

Húszadik alkalommal rendezték meg a székely­udvarhelyi sportcsarnokban az Udvarhely körzetiben szereplő csapatok teremtornáját, amelyre ezúttal 28 csapat jelentkezett. A szervezők az alakulatokat hét csoportba sorolták, ahonnan az első kettő, illetve a két legjobb csoportharmadik lépett tovább a nyolcaddöntőbe.
Érdekesség, hogy tavaly és tavaly előtt Nagyagalambfalva és Lövéte vívta a döntőt. Előbb Nagy­galambfalva, majd Lövéte nyert. Mindkét alakulat remekelt az elődöntőkig. Itt viszont Lövéte büntetőkkel kikapott Malomfalvától, így új kihívója akadt Galambfalvának. A döntőt végül utóbbiak húzták be 3–1-re nyerve a találkozót.

Eredmények
Nyolcaddöntők: Nagy­galamb­falva – Fiatfalva 4–1, Székely­udvarhelyi Sporting – Agyagfalva 3–3 – büntetőkkel 6–4, Kápolnás – Betfalva 0–3, Malomfalva – Farcád 5–1, Csekefalva – Korondi Ifjúság 1–3, Zetelaka – Hodgya 4–2, Lövéte – Farkaslaka 1–0, Szentlélek – Szentábrahám 2–4.
Negyeddöntők: Korondi Ifjúság – Zetelaka 3–2, Nagy­ga­lamb­falva – Sporting 2–1, Bet­falva – Malomfalva 0–2, Lövéte – Szentábrahám 5–0.
Elődöntők: Nagygalambfalva – Korondi Ifjúság 3–1, Malomfalva – Lövéte 3–3 – büntetőkkel 5–4.
Az érmekért: kisdöntő: Ko­ron­di Ifjúság – Lövéte 3–2; döntő: Nagygalambfalva – Malomfalva 3–1 (1–0).
Különdíjak: gólkirály: Birta­lan Barna (Malomfalva); legjobb kapus: Dávid Kornél (Nagyga­lamb­falva).

HN-öszeállítás

Előző cikkKöcsögség
Következő cikkSíversenyeken vettek részt

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb