2020, december 2, szerda.
custom_html_banner1

Hirdetés

Nagyarányú csíki győzelem

A lehető legjobban mutatkozott be a teremlabdarúgó 1. ligában az Imperial WET: a csíkszeredai csapat a bajnoki nyitányon kiütéses sikert aratott a Sepsiszentgyörgyi Spicom fölött. A székelyföldi rangadón a vendégeknek alig volt helyzetük.

Birtalan Barna (7) háromszor vette be a szentgyörgyiek kapuját Fotó: László F. Csaba

Győzelemmel mutatkozott be a hazai teremlabdarúgó 1. ligában az Imperial WET. A csíkszeredai csapat a 2017/2018-as bajnokság első meccsén hazai közönség előtt a Sepsiszentgyörgyi Spicom csapatát győzte le.
A találkozót az elejétől a végéig uralta az Imperial WET, igazi helyzetet a 3. percben láthatott a mintegy 800 fős közönség. Az 5. percben Pavel lőtte a csíki csapat első 1. ligás gólját, a vendégeknek tíz percig tartott, amíg egy igazi helyzetet össze tudtak hozni. A 12. percben született a második csíki gól annak ellenére, hogy Szőcs Loránd edző-játékos tanítványai számtalanszor kerültek helyzetbe. Az igazi gólgyártás a 25. percben indult be, két perc alatt öt találat is született, közöttük a Spicom szépítő gólja is. A második félidő közepétől már helyzete sem nagyon volt a vendégcsapatnak, a hazaiak viszont három újabb találatot értek el, így könnyedén nyert az Imperial WET.
– Annak ellenére, hogy voltak hibáink, jól sikerült a csapatnak a bemutatkozás az 1. ligában. Nagyon jól játszottak a fiúk, mindenki hozta a tőle elvárt játékot, és ha minden meccsen ilyen hévvel tudunk harcolni, akkor elérhető lesz a rájátszás – nyilatkozta lapunknak a tegnapi meccs után Szőcs Loránd.
Eredmény: Imperial WET – Spicom 9–1 (2–0) /Pavel (5., 25., 33.), Birtalan (12., 30., 35.), Bende (25. – öngól), Tifan (26.), Szőcs Loránd (26.), illetve Bende (25.)/. A csíkiak felállítása: Dospinescu – Birtalan, Szőcs Loránd, Sándor, Balog, Tifán. Játszott még: Biró, Dobri, Arama, Pavel, Bálint, Kovács és Kurkó.

Kopacz Gyula

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb