Nagy melegben tájfutottak

Elkezdődött a szezon

152

Hivatalosan is kezdetét vette a tájfutók hosszú távú országos bajnoksága Zsil­vásárhelyen, amelyen csíkszeredai sportolók is rajthoz álltak. Szép eredmé­nyekkel és érmes helyezésekkel tértek haza.

Ingoványos terepen kellett helytálljanak a tájfutók

Zsilvásárhely és környéke adott otthont szombaton a tájfutók hosszú távú országos bajnokságának, amellyel hivatalosan is kezdetét vette a tájfutóidény. A versenyre nagy hőségben került sor, a futam alatt +27 Celsius-fokot mértek, így a csíki tájfutóknak nem volt könnyű dolguk. A felnőtt férfiaknál craiovai győzelem született, Alexandru Blejdea diadalmaskodott, a VSK Csíkszereda tájfutója, Suciu Simion a 8. helyen ért célba. A felnőtt nőknél is craiovai siker volt, Andra Anghel fölényesen győzött, Ráduly Annamária 5. helyezett lett. A 45 éves korosztályban versenyző Ráduly Róbert Kálmán ötödik helyen fejezte be. Az ifjúságiak versenyén a 14 éves korosztályban Ráduly Réka 2 perc 22 másodperccel bizonyult jobbnak, mint a második helyezett szintén csíki Peles Stefania.
Vasárnap a park-sprint bajnoki sorozat második futamára került sor, amelyen Ráduly Annamária 3. helyen zárt, Suciu Simion 6. lett, Ráduly Róbert Kálmán 12., míg a 18 éven aluliak között versenyző Ráduly Csongor 10., Ráduly Réka a 9. helyen végzett, a szintén csíki Peles Stefania megnyerte korosztályát.

HN-összeállítás

 

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek