Nyolc idegenbeli siker

27

Lejátszották a labdarúgó Románia-kupa udvarhelyszéki mérkőzéseit a hétvégén, Csíkban és Gyergyószéken viszont tavaszra halasztották a találkozókat. A tíz megtartott meccsen a hazai csapatok közül csak kettő tudta kihasználni pályaválasztói jogát.

Tíz találkozót tartottak meg a hétvégén a labdarúgó Románia-kupa megyei sza­kaszának második fordulójából. A múlt hét eleji havazást követően a Csíki- és Gyergyói-medencében a rendező csapatok közölték, a pályák többsége nem felel meg a kö­vetelményeknek, nagyon átáztak és sárosak lettek, így a jövő év elejére halasztották a találkozókat. Udvarhelyszéken viszont tíz meccset sikerült megtartani, egyet korábban elnapoltak.
A lejátszott találkozókon mindössze két esetben érvényesítették a hazai pálya adta lehetőséget a vendéglátók, nyolcon pedig a vendégek örülhettek.
Az 5. Liga Nyugati csoportjában vasárnap pótolták a 12. fordulóból elhalasztott Korondi Ifjúság – Csekefalva mérkőzés 2–2-es döntetlennel zárult.

Eredmények
Románia-kupa, 2. forduló: Cse­ke­falva – Szé­kely­ke­resztúr 1–3, Ud­­varhelyi Go­limpiákosz – Udvarhe­lyi Roseal 2–3, Fel­sőboldogfalva – Ho­mo­ród­al­más 2–4, Szentegyháza – Lö­vé­te 2–1, Ho­mo­ródszentmárton – Nagy­ga­lamb­falva 3–1, Korondi If­júság – Far­kaslaka 1–7, Szent­lélek – Ma­lom­falva 1–4, Al­só­bol­dogfalva – Szentábrahám 0–2, Ká­nyád – A­gyagfalva 3–8, Bögöz – Zetelaka 1–4.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek