2020, december 1, kedd.
custom_html_banner1

Hirdetés

Négy csíki dobogós

A Telekom Arénában tartották az Olympic Hopes elnevezésű nemzetközi műkorcsolyaversenyt, amelyen tíz országból összesen nyolcvanhét sportoló vett részt. A viadalon az ISK Csíkszereda, a Sportklub és a Felcsík SK versenyzői is részt vettek Bogyó Löffler Mária edző vezetésével, a csíki sportolók közül négyen is a dobogóra állhattak.

Rangos nemzetközi mű­kor­csolya­versenyt tartottak csü­törtöktől szombatig az otopeni-i Telekom Aré­nában, a Nemzetközi Korcsolya Szövetség (ISU) égisze alatt tartotta meg a hazai szakszövetség az Olympic Hopes viadalt. A versenyen tíz országból – Ciprus, Németország, Görögország, Hong Kong, Moldova, Lengyelország, Spanyolország, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Románia – összesen nyolcvanhét sportoló vett részt, Csíkszeredából az ISK és a Sportklub, Csíkkarcfalváról pedig a Felcsík SK sportolói is jelen voltak Bogyó Löffler Mária edzőnő vezetésével.
A csíki sportolók közül hárman állhattak dobogóra. A versenyen Kenéz Zselyke (képünkön) teljesítette az kvalifikációs pontszámot az ifjúsági világbajnokságra, ám Amanda Stan is összegyűjtötte a kellő pontokat, így a hét végén a Szövetség-kupa keretében tartják meg a két műkorcsolyás között a válogatót, a győztes pedig részt vehet a március 15. és 19. között Thaiföldön sorra kerülő ifjúsági világbajnokságon.

A csíkiak helyezései
Csíkszeredai Sportklub: Novice A: Tulit Lehel 4., Ráduly Réka 16., Bartalis Hajnalka 17.; Cubs: Csíki Tünde 14., Tulit Asztrid 17.; Chicks: Tulit Ingrid 9.
ISK Csíkszereda: Ifjúsági: Kenéz Zselyke 1.; Novice B: Ureche Andrea 1., Stoica Krisztina 3.; Novice A: Bere Larisza 15.; Cubs: Bere Zólya 9., Gábor Bernadett 10, Antal Bernadett 11., Condrea Rebeca 15.
Felcsík SK: Novice A: Süket Alexandra 12.; Cubs: Karda Oszkár 3., Both Eszter 16.

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb