Nagytakarítás az Imperiálnál

Vereség utáni böjt

66

Mindössze három légiós maradt a teremlabdarúgó-bajnokságban érdekelt Csíkszeredai Imperial Wetnél, miután a klub vezetősége több játékostól is megvált a rossz bajnoki rajt miatt. A célkitűzés viszont nem változott.

Többen távoztak a csíki csapat keretéből Fotó: Pál Zoltán

Nem múlt el következmények nélkül az elmúlt három fordulóban mutatott gyengébb játék és a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának vezetősége meghozta döntését a folytatást illetően.
Mint ismert a Csíkszeredai Imperial Wet három forduló után három egységnél tart, miután két vereséget és egy győzelmet könyvelhetett el. Kikaptak ugyanis a Galaci Unitedtől, illetve a Dunărea Călrăși-tól és mindössze az újonc Gloria Buzăut sikerült két vállra fektetni. A vereséggel nem volna baj, ám a mutatott játékkal már gond volt.
A változásokat illetően elmondható, hogy a csapat szakmai irányítását a továbbiakban is Cosmin Gherman fogja ellátni. A változás a keret összetételét illeti.
A kapusok közül Dospinescu Gică, illetve Paltán Roland maradnak, míg a mezőnyjátékosok közül Cristi Matei, Florin Matei, Bogdan Covaci, Szőcs László, Tankó Levente, Dobri Norbert, Mario Duque, Alvaro, Bermusell Solvas Roger fognak pályára lépni. Hozzájuk csatlakoznak az U19-es csapat tagjai.
A többi játékostól – Pedro Meireles Coco, Cezar Ribeiro, Daniel Ramos, Nuno Miguel Amorim Teixeira Silva – a vezetőség elköszönt, és nélkülük vág neki a hétvégi Temesvári Informatica elleni rangadónak, amelyet vasárnap rendeznek, egyelőre ismeretlen időpontban.

Újból nyert az FK
Az FK Székelyudvarhely – Bucovina Vîcov meccsel zárult a bajnokság harmadik fordulója tegnap este. A Jakab Zoltán által dirigált udvarhelyi csapatnak nem okozott gondot az újonc legyőzése, magabiztosan gyűjtötték be a három pontot és továbbra is veretlenek a bajnokságban.
Eredmény: FK Székely­udvar­hely – Bucovina Vîcov 25–6 (13–3).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek