2020, december 1, kedd.
custom_html_banner1

Hirdetés

Munkahelyteremtés, civil szervezetekkel való együttműködés a cél

Az RMDSZ listáján tanácsosi helyet szerzett Bodor Attilát választották Maroshévíz alpolgármesterévé. A közgazdász végzettségű, civil és politikai szerepet is vállaló Bodor Attila elmondta: együttműködve Olariu Dumitru szociáldemokra­ta párti polgármesterrel egyik legfontosabb feladatnak tekinti befektetőket vonzani a városba és munkahelyeket teremteni.

Jó csapatot fogunk alkotni az elkövetkezőkben Olariu Dumitru polgármesterrel: az együttműködés nem most kezdődött, hiszen korábbi, alpolgármesteri tisztségének megszerzésében segítette őt a helyi RMDSZ – mondta el érdeklődésünkre Bodor Attila alpolgármester.

Maroshévíz helyi tanácsában az elkövetkező négy évre az RMDSZ két tanácsosi tisztséget szerzett, emellett a Szociáldemokrata Párt (PSD) öt, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) hat, a Mentsétek meg Romániát Szövetség(USR) kettő, és a Népi Mozgalom Pártja (PMP) egy képviselővel van jelen, élükön Olariu Dumitru szociáldemokrata párti polgármesterrel.

Az elkövetkező időszak terveit ismertetve Bodor Attila elmondta: egyik legnagyobb célkitűzésük nagyobb befektetőt vonzani Maroshévízre, hogy minél több munkahelyet biztosítsanak, itthonmaradásra ösztönözve a lakosságot. Emellett felkarolják a kis- és középvállalkozókat, hangsúlyt fektetnek a turizmusra, ezen belül a síközpont táján szeretnének fejlesztéseket elindítani. 

Szeretnénk befejezni a Kemény János Elméleti Líceum bentlakásának felújítását, támogatni az Urmánczy-kastély tatarozására irányuló terveket. Fontosnak tartom a fiatalokkal és az egyházakkal való közös munkát, akárcsak a civil szervezetek támogatását, hiszen magam is a Dr. Urmánczy Nándor Egyesület alelnökeként tevékenykedem – összegzett Bodor Attila.


Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb