Mozogj otthon!: Közös otthoni tornára buzdítja a nézőket a magyar közmédia

93

Mozogj otthon! címmel hétfőtől hivatásos gyógytornászok 10 perces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget a közmédia több csatornáján. Fiatal felnőttek, idősebbek, és gyerekek is bekapcsolódhatnak a tornázásba, hiszen a műsor minden korosztálynak szól.

Az erkélyen sportol egy nõ és fia a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás miatt a portugáliai Caldas da Rainha városban 2020. március 27-én. Az edzõ a társasház udvarán mutatja be gyakorlatokat. MTI/EPA/LUSA/Carlos Barrosso

A járványügyi helyzetben egészségünk megőrzése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres mozgás, ezért a közmédia április 6-tól napi rendszerességgel sugároz képzett szakemberek által vezetett tornagyakorlatokat.

–  A közmédia részéről fontosnak tartjuk, hogy az oktatási tartalmakat kibővítsük a testnevelés órákkal, pont azért, hogy ne csak a szellemi, hanem a fizikai fejlődésben is segítsük az otthonaikban tartózkodó gyermekeket, diákokat és a felnőtteket is – mondta Fürst-Borsos Ádám, a közmédia PR és kommunikációs vezetője.

A gyógytornászok csak olyan gyakorlatokat mutatnak be, amelyek figyelembe veszik a legidősebb korosztály igényeit is, mégis úgy találták ki azokat, hogy a fiataloknak is hasznosak és érdekesek legyenek. Tehát a szakemberek által összeállított gyakorlatsorok mindenkinek szólnak, emellett pedig kifejezetten figyeltek arra, hogy szűk helyen is elvégezhetők legyenek.

A Mozogj otthon! adásai több csatornán is láthatók lesznek: a Duna TV, a Duna World,  az M1 és az M5 is sugározni fogja.

Hétfőtől minden napszakban elérhető lesz a magyar közmédia tévécsatornáin, és megtekinthető online a Mediaklikk.hu-n.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek