Mondjunk nemet!

Családon belüli erőszak

46

A nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napja alkalmából a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Ve­zérigazgatóság figyelemfelkeltő és tájékoztató jellegű kampányt szervez a megyei önkormányzatok szociális szakemberei számára.

Tájékoztató kampányt szervez a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság, a kampány célja a szakemberek kompetenciafejlesztése, valamint a védelmi hálózat fejlesztése a családon belüli erőszak áldozatai számára.
Ennek érdekében november 23. és december 4. között értekezleteket tartunk szociális munkásokkal, jogászokkal, pszichológusokkal, az állami és magán szociális szolgáltatások vezetőivel, akiknek aktív szerepük van a családon belüli erőszak kezelésében, és akikkel együtt igyekszünk segítő kezet nyújtani a hozzánk forduló személyeknek. A találkozókat ma Csíkszeredában, a megyei tanács 13-as termében, 27-én a székelyudvarhelyi önkormányzat székhelyén, 29-én a gyergyószentmiklósi önkormányzat székhelyén, és december 4-én a maroshévízi önkormányzat székhelyén tartják.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.