Minőségi fejlesztés eszközbeszerzés segítségével

29

A Bethlen Gábor Alap által meghirdetett „A szomszédos országokban működő civil, nonprofit és egyházi szervezetek, továbbá vállalkozások családokat segítő tevékenységének támogatása (2018)” pályázati felhívás keretében a vállalkozás két új gépet/eszközt vásárolt meg 2019 februárjában: egy szárazgőzzel működő tisztítóberendezést, valamint egy szőnyegcentrifugát. Ezek segítségével a vállalkozás bővíteni és fejleszteni tudta a szolgáltatásai tárházát.


Ez rendkívül nagy lépést jelentett a csíkszeredai vállalkozás fejlődésében, mivel az új, szárazgőzzel működő tisztítóberendezés által a takarítócég további székelyföldi családoknak segítő szolgáltatást nyújthat, ugyanis ez a berendezés kárpit és gépkocsik belsejének tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas. A szárazgőzzel működő tisztítóberendezés révén a helyi családoknak szóló csomagot fejlesztett ki a cég, amely konkrétan abban nyilvánul meg, hogy ezután a kárpitok és családi autók takarítását 20%-os kedvezménnyel végzi.
A projekt révén a vállalkozás gépparkja bővült egy szőnyegcentrifugával is, amely révén évente legalább 200 család életkörülményeinek javulásához járul hozzá a kedvezményezett vállalkozás.
Bízunk benne, hogy a következő években hasonló pályázati alapok jóvoltából lehetőség nyílik újabb pénzalapok lehívására a saját és más székelyföldi vállalkozások fejlesztésére.

Veres József, a csíkszeredai Torvan Trade Kft. ügyvezetője

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek