2021, január 17, vasárnap.

Mindszenten motoroztak

Szombaton a csíkmindszenti motocrosspálya adott otthont egy év szünet után a Mandula MX-kupa-versenynek, amelyre az ország több pontjáról is érkeztek versenyzők. A szervezők a motocrossviadal mellett először szerveztek az országban supercrossviadalt.

14_mandula_BA

A Csíkmindszent közelében található motocrosspályán egy év szünet után újra versenyt tartottak, ezúttal a Mandula MX-kupa motocrossviadal mellett Romániában először rendeztek supercross-megmérettetést. A szombati versenyre az ország több pontjáról érkeztek sportolók, de a helyi motorosok is szép számmal voltak jelen a Mandula MX-kupán.
A szervezők a motocrosspályát átalakították és egyszerűsítették az eddigiekhez képest, így sikerült ezt minden versenyző számára élvezhetővé tenniük, az új supercrosspálya a profi versenyzők maximális tudását igényelte – legalábbis erről nyilatkoztak a résztvevők.

A dobogósok
A csoport (profi kategória): 1. Căbăl George, 2. Balázs István, 3. Râdiţă Adrian. A csoportban a helyiek közül még Fazakas Zoltán indult.
B csoport (amatőrök és veteránok): 1. Gerczuj Nándor, 2. Okos Zsolt, 3. Popescu Ciprian. A csoportban indult még a helyiek közül Szánduly Szilárd, Kinda Géza, Antal Szilárd és Szánduly Tamás.
C csoport: 1. Bocskor Zsolt, 2. Gálfi Csaba Zalán, 3. Bánfi Hunor. A kategóriában indult a helyiek közül Okos Antal, Sinka Róbert, András Csaba, Balla Szabolcs és Erőss Gyula.
Gyerekek: 65 cm3: 1. Erőss Koppány, 2, Cojanu Aida, 3, Ördög Zoltán, … 5. Bakk Mihály. Az 50 cm3 kategóriában minden versenyzőt – Benczédi Zoltán, Benczédi Tamás, Szőcs Zalán, Cojanu Maya, Szász Martin és Chiujdea Ioan – első hellyel díjaztak.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,313RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb