Mindenből az összes faipari vállalkozónak

Expowood kiállítás és vásár

69

Minden korábbit felülmúló, a faipari vállalkozások teljes skáláját felvonultató kiállításra készül idén az Expowood Bútoripari, Fafeldolgozói és Erdészeti Kiállítás és Vásár. Az április 11-én Brassóban megnyíló nemzetközi rendezvény vezérgondolata a diverzitás.

Az Expowood elnevezésű kiállításnak 18. kiadását nyitják meg április 11-én, immár 13. alkalommal Brassóban. A háromnapos faipari kiállításon idén is betekintést nyerhetnek az érdeklődők a méltán népszerű műhelyekbe, ahol megismerhetik a különböző alkotási, gyártási eljárásokat: lesz felületkezelés-műhely, dizájnműhely, ablakműhely, eco-műhely és vállalkozói műhely. A műhelyekben továbbá 21 szakmai bemutatót is tartanak: 9 szoftverekről, robotizált felületkezelési és tervezési technológiáról, 12 pedig vissza nem térítendő finanszírozásról és üzleti lehetőségekről szól.
Az Expowood mottója tehát nem túlzás: „Mindenből az összes faipari vállalkozónak!”
A brassói Lux Divina Rendezvényközpontban 2000 négyzetméteren – beltéren és kültéren egyaránt – 55 kiállító mutatja be termékeit. Fafeldolgozásra és bútorgyártásra használt berendezéseket 16 vállalkozás tár az érdeklődők elé, 11 vállalkozás hordozható elektromos készülékeket és gépeket mutat be nemzetközi hírnevű gyártóktól, 9 vállalkozás erdészeti és fűrészüzemi gépeket, nyolc cég elszívó-, szárító-, regeneráló-, levegőszűrő berendezéseket és kazánokat, 7 vállalkozás pedig MDF-frontokat, fából és származékaiból készült termékeket ismertet.
Hargita megyéből négy kiállító vesz részt: egy székelyudvarhelyi bútorgyártó, egy klaszter, egy németországi elszívóberendezéseket gyártó cég ugyancsak udvarhelyi képviselete, illetve egy mobil házakat gyártó csíkszeredai vállalkozás.
Az Expowood Bútoripari, Fafeldolgozói és Erdészeti Kiállítás és Vásárról bővebb információkat a www.expowood.ro honlapon talál. (x)

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek