Minden játékos elkelt

107

A Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapatának szabadon igazolhatóvá váló játékosai szinte kivétel nélkül mind új klubot találtak maguknak. Egy-két játékos neve mögött ugyan van még kérdőjel, de nem maradnak csapat nélkül. Ez is bizonyítja, hogy az SZKC igencsak erős keretet állított össze erre az idényre.

Döcögősen kezdte a bajnoki idényt a szakmai stábon, illetve játékoskeretén alaposat módosító Székelyudvarhelyi KC férfi-kézilabdacsapata, ám az idő előrehaladtával egyre erősebbek lettek. Dragan Djukics vezetőedző és tanítványai jól dolgoztak, és most, a klub megszűnése után a keretben helyet kapó játékosok is igencsak kapósak a belföldi átigazolási határidő lejárta előtt. A tegnapi nap előtt Goran Kuzmanoszki, Tálas Huba, Vjacseszlav Szadovij és Szőke Marius Alin neve mögött volt kérdőjel. Az ukrán Szadovijnak több külföldi csapattól van ajánlata, de még nincs konkrétum. Az idei szezonban érkezett Szőke Marius Alin meg nem erősített információk szerint Tordára, míg a csapat két emblematikus játékosa, Tálas Huba a Steauához és Goran Kuzmanoszki a CSM Focșani-hoz igazolhat. Utóbbi kettő esetében sincs megerősítve az információ.
A játékosok, posztjaik és új csapataik: Antonijo Kovacevic (szélső, Csurgói KK), Balázs Botond (irányító, Orosháza FKSE), Buzogány Barna (kapus, ISK Székelyudvarhely, ifi I.), Csog Vencel (szélső, Konstancai HC), Fekete Róbert (átlövő, Segesvár), Ghiță Radu Cristian (átlövő, Tordai Potaissa), Goran Kuz­manoszki (irányító, CSM Focșani), Makszim Baranau (szélső, SKA Minszk), Mihalcea Andrei (szélső, Bukaresti Steaua), Milorad Krivokapics (átlövő, Gyöngyös), Milos Dragas (átlövő, Nagybányai Minaur), Uros Vilovszki (beállós, Nagybányai Minaur), Rangel Luan da Rosa (kapus, Spanyolország), Szőke Marius-Alin (iránytó, Tordai Potaissa), Tálas Huba (beállós, Bukaresti Steaua), Vjacseszlav Szadovij (átlövő, ?), Vjacsaszlav Szaldacenka (kapus, Meskov Breszt), Voinea Andrei-Gabriel (beálló, német másodosztály).

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.