2021, március 6, szombat.
Hirdetéscustom_html_banner1

Minden csapat pályára lép

A jégkorong Erste Ligában szereplő csapatok mindegyike jégre lép a mai napon, így nem kevesebb, mint öt meccset rendeznek a sorozatban. Értelemszerűen pályára lép a Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK is. Előbbiek a Vasast, utóbbiak a MAC-ot fogadják.


Teljes kört rendeznek a jégkorong Erste Liga mai játéknapján. A Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK ezúttal hazai környezetben lép jégre. A Opten Vasas HC, a MAC HKB Újbuda, illetve a Debreceni DEAC tartózkodik erdélyi körúton.

A Csíkszeredai Sportklub a tegnap este már letudta első meccsét a Vasas ellen – a találkozó lapzárta után ért véget –, így a magyarországi csapatok közül a Vasas kezdte meg előbb második erdélyi kiszállását.

Az alapszakasz végéhez közeledve kemény csaták várhatók, hiszen minden egyes megszerzett pont felértékelődik az alapszakasz végeredményét illetően, ugyanis módosult a versenykiírás, és a járványügyi helyzetre hivatkozva az előre betervezett középszakaszt törölték a versenynaptárból. Ezzel pedig óriási jelentősége lett az alapszakaszbeli helyezésnek, hiszen az biztosítja majd a pályaelőnyt a rájátszás során, amelybe a legjobb nyolc csapat jut be.

 

Az Erste Liga műsora

Ma: Csíkszeredai Sportklub – Opten Vasas HC (18.30), Gyergyói HK – MAC HKB Újbuda (18.30), Brassói Corona – Debreceni DEAC (18.30), Dunaújvárosi Acélbikák – Titánok (19), Újpest – Ferencváros (19.30).

Holnap: Csíkszeredai Sportklub – MAC HKB Újbuda (18.30), Gyergyói HK – Debreceni DEAC (18.30).

Szombat: Brassói Corona – Opten Vasas HC (18.30), Újpest – Dunaújvárosi Acélbikák (18.30).

Vasárnap: Brassói Corona – MAC HKB Újbuda (17.30), Csíkszeredai Sportklub – Debreceni DEAC (18.30), Gyergyói HK – Opten Vasas HC (18.30), Titánok – Ferencváros-Telekom (18.30).Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

Hetvenéves korukig is dolgozhatnának az alkalmazottak – véli a miniszter

Minden alkalmazott akár 70 éves koráig is dolgozhat, ha akar – jelentette be pénteken Botoşani-ban a munkaügyi miniszter. Raluca Turcan azt mondta: a kormány kidolgoz...

Romániában is kimutatták a dél-afrikai vírusmutációt

Romániában is kimutatták a koronavírus dél-afrikai mutációját, az év eleje óta jelen lévő brit vírusvariánsnak pedig meghatározó szerepe lehet abban, hogy újra erőre kapott...

Legfrissebb