Mezei vezeti az MPP megyei listáját

71

Mezei János, Gyergyószent­miklós tisztségének gyakorlásától eltiltott polgármestere a Magyar Polgári Párt (MPP) megyei tanácsosi jelöltlistájának vezetője – tájékoztatott közleményben a párt sajtóirodája, miután Gyergyószéken is megtartották a jelölőgyűlést.

gyergyo_mezei_lh_01

Az MPP Hargita megyei szervezete jelölőgyűlést tartott Gyergyószéken, en­­nek eseményeiről közleményben számoltak be. Mint írják, Gyer­gyó­széken is végéhez közeledik a jelöltállítás, az MPP Hargita me­gyei tanácsosi listáját Mezei János (képünkön) vezeti.
„Mezei János sosem futamodott meg a kihívások elől. Büszkén és emelt fővel vállalta közössége képviseletét. Eddigi tevékenysége során bizonyított. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a lehető legmegfelelőbb jelölt a megyei tanácsosi tisztségre, mint az MPP megyeitanácselnök-jelöltjére tekintünk rá” – fogalmazott Biró Zsolt, a párt országos elnöke.
Az MPP Hargita megyei listájának összeállításakor az első három helyezettről a széki szempontok figyelembevételével döntenek, így Mezei János listavezető gyergyói jelöltet Salamon Zoltán megyei elnök, csíkszéki jelölt követi, a harmadik helyre Udvarhelyszék jogosult jelölni.
A jelölőgyűlésen a medence településeinek MPP-szervezetei is­mertették a választási előkészületekkel kapcsolatos eddigi állást. Megállapították, hogy jó ütemben haladnak a támogató aláírások gyűjtésével, több helyen a szükséges szignószám már megvan, de a napokban még folytatják a gyűjtést. Az MPP kiemelten kezeli Gyergyószentmiklós és Gyer­gyó­újfalu helyzetét, ahol jelenleg is az MPP adja a polgármestert, de minden további településen erősíteni szeretne a párt. Lemaradást Gyergyóditró és Gyergyóremete tekintetében tapasztalnak, de mindkét településen indul az MPP, hangzott el a gyűlésen. Biró Zsolt kiemelte, Gyergyószentmiklós az MPP zászlóshajója, úgy vélik, itt megvan a megfelelő jelölt.
„Fiatal, ugyanakkor tapasztalt, tehetséges és népszerű, a közösség iránt elkötelezett és kellő alázattal rendelkezik, vele nemcsak az MPP, de az egész város nyer” – jellemezte a pártelnök Nagy Zoltán polgármesterjelöltet.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek