Menetelnek az ifik

71

Hatból öt mérkőzésen győzelmet szereztek a Hargita megyei csapatok az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokságokban. Holnap újabb fordulót rendeznek.

Egy kivétellel minden találkozón győztek a Hargita megyei csapatok az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokságok második fordulójában. A négy csíkszeredai siker mellett egy székelyudvarhelyi győzelem is született.
A hat megyebeli csapat közül négy Bákóban lépett pályára, két gárda pedig vendéglátóként játszott. Az U19-es bajnokság 3. csoportjában az FK Csíkszereda és az FC Székelyudvarhely 6-6 ponttal osztozik az első két helyen, a megyeszékhelyiek jobb gólarányuknak köszönhetően listavezetők, ám az udvarhelyiek az idényben még nem kaptak gólt.
A következő, 4. forduló találkozóit holnap rendezik, az U19-es és U17-es korosztályban a 3. csoportban a székelyudvarhelyiek a Sepsi OSK-t fogadják 16, illetve 18 órától, míg az FK Csíkszereda a Bákói LPS-t látja vendégül szintén délután négy és hat órától. A 14. csoportban mind az U19-es, mind pedig az U17-es korosztályban szereplő FK Csíkszereda II. Marosvásárhelyen a Maros SE ellen játszik 16, illetve 18 órától.

Eredmények
U19: 3. csoport, 2. forduló: Bákói Aerostar – FK Csíkszereda 1–4, Bákói LPS – FC Székelyudvarhely 0–2; 14. csoport: FK Csíkszereda II. – ISK-Brașovia Brassó 11–0.
U17: 3. csoport, 2. forduló: Bákói Aerostar – FK Csíkszereda 0–8, Bákói LPS – FC Székelyudvarhely 5–1; 14. csoport: FK Csíkszereda II. – ISK-Brașovia Brassó 2–0.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.