2021, január 19, kedd.
custom_html_banner1

Menetel az Imperial Wet

Továbbra sem talál legyőzőre a Csíkszeredai Imperial Wet másodosztályú teremlabdarúgó-csa­­pata a román bajnokságban. A csíkiak a Suceava megyei Vi­covu de Josban megrendezett teremtornán újabb két győzelmet arattak. Egyedüliként vezetik száz­százalékos teljesítménnyel a bajnokságot.

A csíkszeredai csapat
A csíkszeredai csapat

Vicovu de Jos adott otthont a másodosztályú teremlabdarúgó-bajnokság harmadik teremtornájának. A Suceava megyei településen sem akadt legyőzőre az újonc Csíkszeredai Imperial Wet, ellenben a Gyergyószentmiklósi Interreallal.
A torna előtt a két megyei csapat tökéletes teljesítménnyel a hátuk mögött vezették a bajnokságot. A torna után viszont az Inter számára balul sültek el a dolgok. A gyergyószentmiklósiak ugyanis mindkét találkozójukon vereséget szenvedtek. Előbb három góllal kaptak ki a Fortius 2014 együttesétől, majd egy góllal a Ceahlăul Piatra Neamțtól. A csíki csapat ezzel ellentétben újfent tarolt. Az Imperial Wet előbb simán verte a Galaci United második számú csapatát, majd lenullázták a Luceafărul Buzăut.
A győzelemnek köszönhetően a Csíkszeredai Imperial Wet tökéletes teljesítménnyel vezeti a bajnoki tabellát ötegységnyi előnnyel a mögöttük levő Ceahlăultól, illetve hat pontra a Gyergyószentmiklósi Intertől. A két megyei csapat a soron következő teremtornán épp egymás ellen fog megmérkőzni, míg a nyolcadik játéknapon a csíkiaknak a Brassói Coltea, míg az Internek a Buzău lesz az ellenfele. A tornát november 21–22-én rendezik.
Eredmények: 5. forduló: Csíkszeredai Imperial Wet – Galaci United II. 6–1, Gyer­gyó­szentmiklósi Inter – For­tius 2014 5–8, Luceafărul Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț 3–10, Brassói Coltea – Segesvári Pro-Tineret 4–6, Brassói Blue Angel – Bukovina Vicov 1–16; 6. forduló: Csíkszeredai IW – Buzău 6–0, Segesvár – Brassói Blue Angel 12–4, Fortius – Brassói Coltea 11–1, Ceahlăul – Gyergyószentmiklós 4–3, Galac II – Vicov 7–3.
A bajokság állása: 1. Csíkszereda IW 18 pont, 2. Ceahlăul 13, 3. Gyergyószentmiklós 12, 4. Galac II. 12, 5. Fortius 10, 6. Segesvár 9, 7. Buzău 6, 8. Coltea 6, 9. Vicov 3, 10. Blue Angel 0.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,319RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb