2021, január 27, szerda.
custom_html_banner1

Menetel az Imperial Wet

Két sima győzelem után egy nagyon szoros összecsapáson a Galaci Unitedet is két vállra fektette a Csíkszeredai Imperial Wet, így három forduló után százszázalékos teljesítménnyel áll a teremlabdarúgó-bajnokság élén. Két szoros vereség után az FK Székelyudvarhely is megszerezte első győzelmét. 

Rangadót rendeztek a teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának harmadik játéknapján, hiszen a tavalyelőtti döntősök és a tavalyi idényt fej fej mellett végigvivő Csíkszeredai Imperial Wet és a Galaci United csapott össze. Előtte viszont az FK Székely­udvarhely is letudta harmadik összecsapását a Kézdivásárhelyi KSE ellen, akiket könnyed játékkal, 2–0-s félidőt követően, 6–1 arányban győztek le.

A rangadót a hazai csapat indította jobban, hogy a 7. percben kisbüntetőhöz jutottak, de az kimaradt. Az elkövetkezendő percekben felváltva rúgták a csapatok a gólokat, és 2–1-es hazai vezetéssel fordulhattunk a hajrára, amikor egy újabb kisbüntető maradt ki a hazai oldalon.

A szünetet követően előbb ellépett két góllal a hazai csapat, de ekkor még talpra tudott állni a Galac, és összejött az egyenlítés. A hajrát viszont sokkal jobban bírta az Imperial erőnlétileg, és Sasse újabb két gólja eldöntötte a három pont sorsát.

Eredmények, alapszakasz

2. forduló: Galaci CS United – Kézdivásárhelyi KSE 11–4 (7–2); Csíkszeredai Imperial Wet – Kolozsvári Clujana 14–2 (4–1). Gólszerzők: Sergiu Leahu (3. – öngól), Andre Luis Sasse (5., 15., 32., 33., 36., 40.), Küsmödi Tamás (20., 31., 32., 40.), Cristian Matei (24., 25.), Duque Velasco (29.), illetve Daniel Telecan (10.), Daradics Alex (31.).

3. forduló: Dévai Autober­gamo – Dunărea Călărași 6–1 (2–0); Kézdivásárhelyi SE – FK Székelyudvarhely 2–7 (0–4). Gólszerzők: Gajdó Gothárd (26.), Kanyó Szilárd (34.), illetve Szécsi Barna (5., 10.), Balázs Norbert (13., 29.), Bálint Andor (19.), Balázsi Attila (23.), Kerestély József (35.); Luceafărul Buzău – Kolozsvári Clujana 9–6 (6–3); Csíkszeredai Imperial Wet Csíkszeredai – Galaci United 5–3 (2–1). Gólszerzők: Andre Luis Sasse (7., 34., 39.), Cristian Matei (14.) és Adrian Lașcu (21.), illetve Florin Ignat (9.), Sergiu Tacot (23.) és Robert Crișan (33.).

Mától Román Kupa Final Four

A 2019/2020-as idény Román Kupa négyesdöntője kezdődik Csíkszeredában, az Erőss Zsolt Arénában, természetesen nézők nélkül. A torna ráadásul azután veszi kezdetét, hogy az alapszakasz első három játéknapjának épp Csíkszereda adott otthont. A Román Labdarúgó Szövetség döntése viszont érthető, hiszen a költséghatékony megoldást választották a többi csapat számára, akik így nem kell elutazzanak a megyeszékhelyről.

A Román Kupa Fina Fourjában négy csapat érdekelt: a Csíkszeredai Imperial Wet, a címvédő Dunărea Călărași, az FK Székelyudvarhely és a Dévai Autobergamo.

A négy csapat közül az alapszakasz első három fordulója alapján épp a Călărași tűnik a leggyengébbnek, akikkel a Jakab Zoltán által dirigált FK Székelyudvarhely fog megküzdeni. A másik ágon a Csíkszeredai Imperial Wet és a Dévai Autobergamo csap össze a fináléba jutásért.

A program

Ma, elődöntő: FK Székelyudvarhely – Dunărea Călărași (13.00 óra); Csíkszeredai Imperial Wet – Dévai Autobergamo (15.30 óra).

Holnap, döntő: az elődöntők nyertesei (15.30).

Minden mérkőzést élőben közvetít a ProX TV.


Kapcsolódó cikkek:

14,354RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb