Mellkason karmolta

Medvetámadás

198

Ismét emberre támadt a medve, ezúttal Szentegyházán: a szerda késő délutáni esetet ép bőrrel ugyan nem, de viszonylag olcsón megúszta a 63 éves áldozat.

A szentegyházi férfi bevallása szerint gyógyfüvet szedett, amikor egymás útját keresztezték egy medvével – tudtuk meg dr. Konrád Judittól, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház megbízott igazgatójától. A férfit a mellkasán sebesítette meg a medve, a bordáinál megkarmolta. A szentegyházi kórháztól szerda este átszállították Csíkszeredába, a sürgősségi osztályról pedig a fertőzőre került, ahol jelenleg is kezelik.
– Nem súlyos a sérülése, de ahogy ilyen esetben lenni szokott, csak kezelés után hagyhatja el a kórházat – tudtuk meg a megyei mentőszolgálat diszpécserétől.
Szerdán egyébként a képviselőház döntéshozó fórumként szavazta meg az RMDSZ azon törvénytervezetét, amely arra kötelezi ezentúl a környezetvédelmi minisztériumot, hogy minden évben beavatkozási kvótát szabjon meg az elszaporodott védett fajok esetében, illetve ezt szükség esetén bármikor megtehesse.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.