csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Megyei rangadó a kupában

Első alkalommal találkozik az FK Székelyudvarhely és a Csíkszeredai Imperial Wet hivatalos meccsen, ezúttal a teremlabdarúgó Románia-kupa második körében. Udvarhely a toronymagas esélyes, de a csíkiak nem akarják olcsón adni a bőrüket.

Remek formában érkezik Csík­szeredába, az Impe­rial Wet vendégségébe az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó Románia-kupa második körének összecsapására. A Jakab Zoltán által irányított udvarhelyi csapat a tavaszi idény mindkét mérkőzését megnyerte. Előbb a Călărași vendégeként, majd hazai pályán a Kolozsvári Clujana ellen gyűjtötték be pontokat, amelynek köszönhetően felléptek a tabella harmadik helyére.
Ebben a menetelésben szeretné megállítani az FK-t a Csíkszeredai Imperial Wet, amely eddig egy hivatalos meccset játszott, és amelyen könnyedén léptek át az első liga utolsó helyezettjén, a Kézdivásárhelyi KSE-n. Most egy igazi erőfelmérőt játszanak a csíkiak vasárnap 15.30-tól.
A helyi csapat tájékoztatása szerint a találkozóra ingyenes lesz a belépés. Ebben a körben a Gyer­gyószentmiklósi Inter már nem szerepel, miután kikaptak Segesváron az első körben.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb