Megyei győztes az FK

43

Megnyerte a 2006-os korosztály számára kiírt Gheorghe Ola-kupát az FK Csíkszereda korosztályos labdarúgócsapata, így ők képviselik Hargita megyét az országos regionális döntőn. Ma az egy évvel kisebbek lépnek pályára Székelyudvarhelyen, a Rákóczi Sportcentrumban.

Csíkszeredában rendezték meg a Gheorghe Ola-kupa megyei szakaszát, amely hazai győzelemmel ért véget. Az Erőss Zsolt Arénában megrendezett labdarúgótornán, amely a 2006-os korosztálynak szólt, öt csapat képviseltette magát: az FK Csíkszereda, a Gyergyószentmiklósi Jövő, a Székelyudvarhelyi Sportiskola, a Székelyudvarhelyi FC és a Balánbányai Bányász.
A tornát az Incze Tibor vezényelte csíkszeredai csapat nyerte meg. Az FK a következő eredményeket érte el: FK Csíkszereda – Gyergyószentmiklósi Jövő 9–0, FK Csíkszereda – Székelyudvarhelyi FC 2–1, FK Csíkszereda – Székelyudvarhelyi Sportiskola 4–1 és FK Csíkszereda – Balánbányai Bányász 2–3.
A csíkiak ezzel jogot nyertek, hogy a regionális szakaszon ők képviseljék Hargita megyét.
Ma Székelyudvarhelyen, a Rákóczi Sportcentrumban a 2007-es korosztály számára rendezik meg a Gheorghe Ene-kupát. A tornán öt csapat vesz részt: a Maroshévízi Tudomány, a Gyergyószentmiklósi ELITE, az FK Csíkszereda, illetve a Székelyudvarhelyi FC első és második csapata. A mérkőzések reggel 9 órától kezdődnek, és a tervek szerint 14.15-kor rendezik az utolsó összecsapást. E korosztály győztese is a megyei szakasz megnyerésével jogot szerez arra, hogy képviselje a megyét a regionális döntőn.

Darvas Attila

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.