2021, január 25, hétfő.
custom_html_banner1

Megyei csapatok Brassóban

Huszonnégy csapat részvételével rendezték meg Brassóban az U8-as korosztályban a már hagyományos Brassó-kupát a hétvégén. A megyéből a Székelyudvarhelyi FC és az FK Csíkszereda vett részt a tornán. Előbbiek a harmadik, míg utóbbiak a nyolcadik helyen zártak.

Az udvarhelyi csapat és edzőik
Az udvarhelyi csapat és edzőik

[dropcap]B[/dropcap]rassó-kupával díjazott utánpótlás labdarúgótornát rendeztek a hétvégén Brassóban. Első körben az U8-as, az U9-es, az U10-es, az U11-es, az U12-es és az U13-as korosztályok-
nak rendeztek mérkőzéseket. A Székelyudvarhelyi FC és az FK Csíkszereda az U8-as korosztályba nevezett csapatot.
Előbbi az A csoportba, míg utóbbi a D csoportba kapott besorolást. Mindkét együttes könnyedén nyerte meg a csoportját és lépett tovább az egyenes kiesési szakaszba. A nyolcaddöntőben az SZFC a Bukaresti Dinamót, míg az FK a CSCT Buiucani-t intézte el könnyedén. A folytatás viszont az SZFC-nek jött ki jobban, és egészen a dobogóig meneteltek, megszerezve a harmadik helyet. A FK Csíkszeredának a folytatásban nem termett sok babér, minden mérkőzését elveszítette, és végül a nyolcadik helyen zárt. Annak viszont örvendhettek, hogy a torna gólkirálya Brügger Dániel volt, aki 24 gólig jutott.
Az udvarhelyi csapatot Botorok János, míg a csíkit Incze Tibor készítette fel a tornára. Augusztus 20–23. között az U13-as, az U14-es és az U15-ös csapatok lesznek érdekeltek. Utóbbiban szintén részt vesz a Székelyudvarhelyi FC és az FK Csíkszereda is.

Eredmények
Székelyudvarhelyi FC: csoportkör (A csoport): Székelyudvarhelyi FC – Kolozsvári Luceafărul 2–1, Székelyudvarhelyi FC – Brassói FC 0–2, Székelyudvarhelyi FC – Brassói Cenk 4–0, Székelyudvarhelyi FC – Bukaresti Kinder 4–0; nyolcaddöntő: Székelyudvarhelyi FC – Bukaresti Dinamo 4–1; negyeddöntő: Székelyudvarhelyi FC – Bukaresti Atletico de Madrid 5–0; elődöntő: Székelyudvarhelyi FC – Brassói FC 0–1; a 3. helyért: Székelyudvarhelyi FC – Bukaresti Junior 2–2 – büntetőkkel 2–0.
FK Csíkszereda: csoportkör (D csoport): FK Csíkszereda – CS Coltea Piros 11–3, FK Csíkszereda – Bukaresti Atletico de Madrid 2–0, FK Csíkszereda – United Soccer 2–2, FK Csíkszereda – Barczarozsnyói Bucegi 7–2; nyolcaddöntő: FK Csíkszereda – CSCT Buiucani 4–0; negyeddöntő: FK Csíkszereda – Bukaresti Junior 2–5; az 5-8. helyért: FK Csíkszereda – FK Zinodin Uzhorod (ukrán) 1–4; a 7. helyért: FK Csíkszereda – CS Coltea Fekete 2–3.

Darvas Attila

Előző cikkSzabály
Következő cikkLehúzás

Kapcsolódó cikkek:

14,355RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb