Megvannak a döntősök

27

Kialakult a döntő torna mezőnye a megyei teremlabdarúgó-bajnokságban, miután a hétvégén lejátszották a B csoport harmadik tornájának mérkőzéseit. Madéfalva és a Szépvízi MŰ mellett a Szárhegyi Bástya és a Remetei Kereszthegy játszik majd a megyei bajnoki címért.

Gyergyószárhegyen tartották a megyei teremlabdarúgó-bajnokság B csoportjának utolsó tornáját, amelynek következtében kialakult a pontvadászat döntős mezőnye. Az A csoportból a Madéfalvi SE és a Csíkszépvízi MŰ már korábban bejutott a négyes döntőbe, előbbi csoportgyőztesként, utóbbi pedig második helyezettként.
A hétvégén pedig a B csoportban is véget értek a küzdelmek, amelyek után a Gyer­gyószárhegyi Bástya csoportgyőztesként, a Gyer­gyóremetei Kereszthegy pedig második helyezettként került be a döntő tornára.
A megyei teremlabdarúgó-bajnokságban a nagypályás megyei labdarúgó-bajnokság és a körzetiben szereplő csapatok vettek részt, a selejtezőkben a pontvadászatban induló tizenegy gárdát két csoportra osztották.

Eredmények
B csoport, utolsó torna, Gyer­gyó­szárhegy: Székely­udvar­helyi UH – Szárhegyi Bástya 1–7, Töl­gyes – Csomafalvi Délhegy 2–5, Gyergyóújfalvi Katorzsa – UH 1–3, Délhegy – Bástya 2–3, UH – Remetei Kereszthegy 2–7, Katorzsa – Délhegy 2–6, UH – Tölgyes 1–11, Kereszthegy – Bástya 2–3, Bástya – Katorzsa 10–0, Tölgyes – Kereszthegy 6–7.
A B csoportot a Bástya nyerte 24 ponttal a 22 pontos Kereszthegy, a 18 pontos Délhegy, a 15 pontos Tölgyes, a 10 pontos UH és a pont nélküli Ka­torzsa előtt.
A döntőt szombaton rendezik Gyergyóremetén. A műsor: Madéfalva – Kereszthegy, Szépvíz – Bástya, Kereszthegy – Bástya, Madéfalva – Szépvíz, Szépvíz – Kereszthegy, Bástya – Madéfalva.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek