2021, január 19, kedd.
custom_html_banner1

Megszűnt Virág Zsolt megbízatása

Egyhangú döntést hoztak a társtulajdonosok a Monturist-köz­gyű­lésen, megszüntették Vi­rág Zsolt ügyvezető megbízatását. Emellett a Gyilkostó üdülőte­lep fejlesztésére vonatkozó elkép­ze­lésekről is egyeztettek a felek.

Az üdülőtelep fejlesztése a Monturist célja
Az üdülőtelep fejlesztése a Monturist célja

A Monturist májusi közgyűlésén a többségi tulajdonos Budapest V. kerület és Gyergyószentmiklós önkormányzatának képviselői abban egyeztek meg, hogy Virág Zsolt mellé társügyvezetőnek nevezik ki Pál Leventét, ugyanakkor leszögezték azt is, hogy szeptemberben újból tárgyalóasztalhoz ülnek és felülvizsgálják az ügyvezető mandátumát. Az újabb közgyűlést szeptember 28-án tartották Budapesten, ezen mindhárom társtulajdonos képviselete jelen volt: Budapest V. kerület Belváros-Lipótváros önkormányzata, a Go Rt., valamint a gyergyószentmiklósi önkormányzat küldöttsége – Nagy Zoltán alpolgármester, Málnási Huba és Kastal László MPP-s, illetve Bajkó László és Keresztes Zsombor RMDSZ-es tanácsosok.
– A közgyűlésen a társtulajdonosok egyhangú döntést hoztak Virág Zsolt ügyvezető megbízatásának megszűnését és tisztségből való visszahívását illetően. Következésképpen a közgyűlési határozat cégbírósági bejegyzését követően a cég ügyvezetői feladatkörét, a társtulajdonosok májusi határozata értelmében Pál Levente látja majd el – tájékoztat közleményben a gyergyószentmiklósi városháza.
Beszámolnak arról is, hogy a Gyilkostó üdülőtelep fellendítésére létrehozott közös cég kapcsán napirendre került az új Zonális Rendezési Terv elkészítési folyamata. A felek a stratégiai irányvonalakról egyeztettek, valamint a közeljövőben szükséges fejlesztésekre vonatkozó elképzeléseket vitatták meg. Ezeknek megvalósítását a társtulajdonosok az ügyvezetéssel együttműködésben valósítanák meg, annak érdekében, hogy a Gyilkos-tó és környéke rendezettebbé váljon, és egyre inkább megközelítse a mai idegenforgalmi igényeket, elvárásokat.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,319RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb