Megszenvedtek az újonccal

Hozta a három pontot az FK

55

Az FK Székelyudvarhely hazai környezetben zárta a teremlabdarúgó-bajnokság 16. játéknapját, amelyen az újonc Gloria Buzãut fogadta. Jakab Zoltán együttese alaposan megszenvedett, az előzetesen könnyűnek vélt ellenféllel szemben.

Előzetesen könnyű meccsre számíthatott az FK Szé­kely­udvarhely teremlabda­rúgó-csapata a bajnokság 16. fordulójának zárómeccsén, amelyen hazai környezetben fogadta a Gloria Buzăut. Nem így lett, és az FK alaposan megszenvedett.
Csoma ugyan már a második percben megszerezte a vezetést egy potyagóllal, de jött a vendégválasz elég hamar. A folytatás újfent a hazaiaké volt és a vezetés is meglett, sőt akár könnyedén lehetett volna ezt növelni. Ez nem sikerült, majd egyenlített az ellenfél, hogy végül a második félidő elején a vezetést is megszerezze. Jött előre az FK, és öt perc alatt fordított, majd védekeznie kellett a vészkapus taktikával szemben. Ezt jól is tették, hiszen Hadnagy végül egy üres kapus góllal állította be a végeredményt.
Eredmény, 16. forduló: FK Székelyudvarhely –Gloria Buzău 5–3 (2–2) /Csoma Alpár (2., 12.), Mánya Szabolcs (27.),Szécsi Barna (30.), Hadnagy István (38.), illetve Dumitru Ion (7.), Andrei Cârstea (17.), Szőcs Lóránt (25., öngól)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek